• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 1. aşılama tecrubesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mariaclara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
28
1
86
İstanbul
arkadaşlar ben pko hastasıyım. ilk aşılama tedavisine başladım. çatlatma iğnem bugün olacak. çok heyecanlıyım. sizlerin dualarınıza ihtiyacım var. ALLAH hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul eder inşallah....:çok üzgünüm::uhm:senağlama

Allah yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün..bende pko luyum ve yarın 2. aşılamaya başlıyorum..ilki maalesef tutmadı ama inş seninki tutar ve coşarsın mutluluktan:))..

arkadaşlar ben pko hastasıyım. ilk aşılama tedavisine başladım. çatlatma iğnem bugün olacak. çok heyecanlıyım. sizlerin dualarınıza ihtiyacım var. ALLAH hepimizin dualarını en kısa zamanda kabul eder inşallah....:çok üzgünüm::uhm:senağlama
arkadaşımpko nasıl bir rahasızlık kusura bakma soruyorum ama bilmedigim için dualarımız senin için

umarım tutar cnm bende bu ay ilk kez klomen ve çatlama iğnesi kullandım a sanırım işe yaramadı hala beklemedeyim inşallah sen hamiş olursun da bizlere de umut olursun

Arkadaşlar hayır dualarınız allah razı olsun. dün aşılama işlemim gerçekleşti. 2 hafta sonucu nasıl bekliyeceğim bilmiyorum. İnşallah tutar. Dua etmeye devam edin ne olursunuz!!!!

Back
X