• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay 10 gündür evliyim 2 Ci kere adet gördüm ve şuan da da adetteyim oysaki hamile kalmak istiyorum çok mu erken yada doktora gitmeli miyim

1 ay 10 gündür evliyim 2 Ci kere adet gördüm ve şuan da da adetteyim oysaki hamile kalmak istiyorum çok mu erken yada doktora gitmeli miyim

Daha yeni evli ve sadece 21 yaşındasınız. Peşinizden atlı mı kovalıyor , nedir bu aceleniz ?

Çalışıyor musunuz ? Sizi 1-2 yıl idare edecek nakit birikiminiz var mı kenarda ?

Önce evliliği bir anlayın , biraz çalışın. Gerisine sonra bakarsınız.

Daha yeni evli ve sadece 21 yaşındasınız. Peşinizden atlı mı kovalıyor , nedir bu aceleniz ?

Çalışıyor musunuz ? Sizi 1-2 yıl idare edecek nakit birikiminiz var mı kenarda ?

Önce evliliği bir anlayın , biraz çalışın. Gerisine sonra bakarsınız.
Evet ben ve eşim iş sahibiyiz bir çocuk tek düşündüğümüz için hemen olmasını istiyoruz ben soru soruyorum siz ise tartisiyorsunuz insanların kararlarına saygı duymayı bilmiyorsunuz

Evet ben ve eşim iş sahibiyiz bir çocuk tek düşündüğümüz için hemen olmasını istiyoruz ben soru soruyorum siz ise tartisiyorsunuz insanların kararlarına saygı duymayı bilmiyorsunuz

Sorunuzun "çok mu erken" kısmına yorum yaptım. Hayat sizin , karar sizin.

Bunun cvp sizde, evlenmeden önce ki adet döngünüze bakın. Önce 28-30 günde bir di şimdi 40 günde 3 olduysa problem.

Doktora da gitseniz alacağınız tepki aynı. 1 yıllık deneme süreci sonrası hala hamile kalamazsanız o zaman gelin diyecek. İlk denemeden nokta atışı yapmayı beklemeyin

Evlenmeden 15 gün önce adet oldum evlendikten 15 gün sonra oldum ve dün oldum
Hanımefendi geçmişe bakın o kadar yakın tarihe değil, insan döngüsünün gününü bilir. Ben mesela hep 28-29 günde bir olurum aşağısı yada yukarısı bir problem belirtisidir.

Back
X