- 22 Ağustos 2022
- 14
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Gizem lara
1 ay 10 gündür evliyim 2 Ci kere adet gördüm ve şuan da da adetteyim oysaki hamile kalmak istiyorum çok mu erken yada doktora gitmeli miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay 10 gündür evliyim 2 Ci kere adet gördüm ve şuan da da adetteyim oysaki hamile kalmak istiyorum çok mu erken yada doktora gitmeli miyim
Evet ben ve eşim iş sahibiyiz bir çocuk tek düşündüğümüz için hemen olmasını istiyoruz ben soru soruyorum siz ise tartisiyorsunuz insanların kararlarına saygı duymayı bilmiyorsunuzDaha yeni evli ve sadece 21 yaşındasınız. Peşinizden atlı mı kovalıyor , nedir bu aceleniz ?
Çalışıyor musunuz ? Sizi 1-2 yıl idare edecek nakit birikiminiz var mı kenarda ?
Önce evliliği bir anlayın , biraz çalışın. Gerisine sonra bakarsınız.
Yaşım 24 hemen sayfaya giriş yapmak için bilgileri pek de umursamadım21 yaş ve 1 aydır evlisin![]()
Evet ben ve eşim iş sahibiyiz bir çocuk tek düşündüğümüz için hemen olmasını istiyoruz ben soru soruyorum siz ise tartisiyorsunuz insanların kararlarına saygı duymayı bilmiyorsunuz
Neyse. Doktora giderseniz 1 yıl deneyip öyle gelmenizi tavsiye edecektir.Yaşım 24 hemen sayfaya giriş yapmak için bilgileri pek de umursamadım
Tmm teşekkür ederim çünkü bende enfeksiyon oranı yüksek korkuyorumEvet erken, 1 yıla kadar normal sayılıyor daha ikinci aydasınız.
Bunun cvp sizde, evlenmeden önce ki adet döngünüze bakın. Önce 28-30 günde bir di şimdi 40 günde 3 olduysa problem.1 ay 10 gündür evliyim 2 Ci kere adet gördüm ve şuan da da adetteyim oysaki hamile kalmak istiyorum çok mu erken yada doktora gitmeli miyim
Evlenmeden 15 gün önce adet oldum evlendikten 15 gün sonra oldum ve dün oldumBunun cvp sizde, evlenmeden önce ki adet döngünüze bakın. Önce 28-30 günde bir di şimdi 40 günde 3 olduysa problem.
Hanımefendi geçmişe bakın o kadar yakın tarihe değil, insan döngüsünün gününü bilir. Ben mesela hep 28-29 günde bir olurum aşağısı yada yukarısı bir problem belirtisidir.Evlenmeden 15 gün önce adet oldum evlendikten 15 gün sonra oldum ve dün oldum
Benim adetlerim düzenli sadece rahim enfeksiyonum çok varHanımefendi geçmişe bakın o kadar yakın tarihe değil, insan döngüsünün gününü bilir. Ben mesela hep 28-29 günde bir olurum aşağısı yada yukarısı bir problem belirtisidir.
Yine de bir dr danışmak daha sağlıklı olacak sanki.Evlenmeden 15 gün önce adet oldum evlendikten 15 gün sonra oldum ve dün oldum
Tmm teşekkürlerYine de bir dr danışmak daha sağlıklı olacak sanki.
Nereye yetişmeye çalışıyorsunuz bu aceleniz ne Allah aşkına önce evliliginiz otursun1 ay 10 gündür evliyim 2 Ci kere adet gördüm ve şuan da da adetteyim oysaki hamile kalmak istiyorum çok mu erken yada doktora gitmeli miyim