• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay 10 gündür evliyim 2 Ci kere adet gördüm ve şuan da da adetteyim oysaki hamile kalmak istiyorum çok mu erken yada doktora gitmeli miyim

4 yıldır sevgiliyiz ve çok şükür iş sahibiyiz erkenden çocuk istememiz suç mu yani çocuğa bakabilecek durumdayız şükür

4 yıldır sevgiliyiz ve çok şükür iş sahibiyiz erkenden çocuk istememiz suç mu yani çocuğa bakabilecek durumdayız şükür
4 yıl değil 14 yıl sevgili ol istersen evlilik adamı öyle bir degistirir ki her gün yeni yeni huylar çıkar birde çocuk olsun öyle bak taniyormusun tanimiyormusun ozaman görürsünüz

4 yıl değil 14 yıl sevgili ol istersen evlilik adamı öyle bir degistirir ki her gün yeni yeni huylar çıkar birde çocuk olsun öyle bak taniyormusun tanimiyormusun ozaman görürsün
Çok şükür Allah'ıma sorun çıkmadı daha ne bende nede eşimde her konuda anlaşırız inşallah sizin düşünceniz farklı olabilir saygı duyuyorum ben erken çocuk istiyorum sen geç isteyebilirsin herzaman herkesin kararına saygı duyulması gerekir 😊

Evlilik ayrı sevgililik ayrı. Çocuk olduktan sonra atlı mi kovalıyordu neden böyle acele ettim diye çok hayiflanirsiniz. Dışardan da yapamazsınız tabii neticede çocuk insanin yumuşak karnı. En az bir yıl evli kalın birbirinize evliliğe alışın. Çocuk kaçmıyor. Olacağı varsa zamanında oluyor zaten. Bunu insanlara anlatamadik ya. Sonra gelsin psikolojik buhranlar gitsin eşle sıkıntılar. Çocuk güzelliğinin yanında ilişkiyi ve insani ciddi derecede sınayan ve yıpratan bir şey.
Aman neyse şimdi benim kararım benim hayatım dersiniz siz de haklısınız fikrimi söylemiş olayım yine de.

Evlilik ayrı sevgililik ayrı. Çocuk olduktan sonra atlı mi kovalıyordu neden böyle acele ettim diye çok hayiflanirsiniz. Dışardan da yapamazsınız tabii neticede çocuk insanin yumuşak karnı. En az bir yıl evli kalın birbirinize evliliğe alışın. Çocuk kaçmıyor. Olacağı varsa zamanında oluyor zaten. Bunu insanlara anlatamadik ya. Sonra gelsin psikolojik buhranlar gitsin eşle sıkıntılar. Çocuk güzelliğinin yanında ilişkiyi ve insani ciddi derecede sınayan ve yıpratan bir şey.
Aman neyse şimdi benim kararım benim hayatım dersiniz siz de haklısınız fikrimi söylemiş olayım yine de.
Saygı duyuyorum herkesin kararı kendine😊

Doktora kontrol amaçlı gidebilirsiniz kist vs var mı diye, kan değerlerinize baktırabilirsiniz. Birde folik asit başlayın hiçbir sıkıntı yoksa bir sene içinde olması beklenir

Back
X