- 15 Aralık 2009
- 8.484
- 19.326
- 773
- Konu Sahibi Gizem lara
Evliliğin 1. Haftasında kalması gerekiyor diye biliyorum ben amaGeç kalmışsınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evliliğin 1. Haftasında kalması gerekiyor diye biliyorum ben amaGeç kalmışsınız
Nereye yetişmeye çalışıyorsunuz bu aceleniz ne Allah aşkına önce evliliginiz otursun
Eee iyi inşallah sen evlenince böyle yapmazsın demekki bakabilecek durumun yokİlk önce büyüğün sonra evliliğe alışında yapın çocuk gerçekten çocuk yapmanın bir sınırlaması olmalı ya ne acele?
Evliliğin 1. Haftasında kalması gerekiyor diye biliyorum ben ama![]()
Oda Allah'ın takdiri birşey diyemeyiz Allah herkesin duasını kabul etsin inşallahKısır olmayasınız? Bizim orada 40 günlük evli kadından bebek haberi gelmezse söylenti yayılır kısır diye. Allah muhafaza
4 yıl değil 14 yıl sevgili ol istersen evlilik adamı öyle bir degistirir ki her gün yeni yeni huylar çıkar birde çocuk olsun öyle bak taniyormusun tanimiyormusun ozaman görürsünüz4 yıldır sevgiliyiz ve çok şükür iş sahibiyiz erkenden çocuk istememiz suç mu yani çocuğa bakabilecek durumdayız şükür
Çok şükür Allah'ıma sorun çıkmadı daha ne bende nede eşimde her konuda anlaşırız inşallah sizin düşünceniz farklı olabilir saygı duyuyorum ben erken çocuk istiyorum sen geç isteyebilirsin herzaman herkesin kararına saygı duyulması gerekir4 yıl değil 14 yıl sevgili ol istersen evlilik adamı öyle bir degistirir ki her gün yeni yeni huylar çıkar birde çocuk olsun öyle bak taniyormusun tanimiyormusun ozaman görürsün
Saygı duyuyorum herkesin kararı kendineEvlilik ayrı sevgililik ayrı. Çocuk olduktan sonra atlı mi kovalıyordu neden böyle acele ettim diye çok hayiflanirsiniz. Dışardan da yapamazsınız tabii neticede çocuk insanin yumuşak karnı. En az bir yıl evli kalın birbirinize evliliğe alışın. Çocuk kaçmıyor. Olacağı varsa zamanında oluyor zaten. Bunu insanlara anlatamadik ya. Sonra gelsin psikolojik buhranlar gitsin eşle sıkıntılar. Çocuk güzelliğinin yanında ilişkiyi ve insani ciddi derecede sınayan ve yıpratan bir şey.
Aman neyse şimdi benim kararım benim hayatım dersiniz siz de haklısınız fikrimi söylemiş olayım yine de.