• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay da 8 kilo

Gecek8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
3
0
1
33
Merhaba arkadaşlar, diyete başlama kararm yaklaşık iki hafta önce tartida 66.700 görünce soklanma sonucu başladı. Önce güzel bir araştırdım ve bünyemi tanıdığım için baslama karari aldım.
Araştırma sonucu ayca kayanin 1 ayda 8 kilo diyeti ne başlama karari aldım. Ama öncesinde odemlerimden kurtulmak icin 3 günlük diyet yaptim ve 3 kiloya yakim kilo verdim. Dün tarti 64.200 gosteriyordu.
Bugün ayça kaya diyetine basladim yaklaşık 10 gün sonra tartilmayi düşünüyorum . Buradan soru sormak isteyenlere destek olurum. 10 gun icinde kilo vermezsem diyetisyene gideceğim.
Buarada boy: 1.68 yaş: 25 hedef kilom:52
Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba
Sakıncası yoksa ben de eşlik etmek isterim. boyumuz ve düşmek istediğimiz kilo aynı olunca dikkatimi çekti :)
Ben de şu saatten itibaren başlamak istiyorum artık ciddi anlamda sinirlerimi bozuyor bu durum. Hiç birşey yapmak gelmiyo içimden. 10 kiloyu birden aldım çünkü saçma sapan ve psikolojimi tekrar odaklamakta zorlanıyorum.
Siz devam ediyor musunuz ?

Merhaba 20 gunde 62.800 gördüm tartida üstelik tam uymadığim gunler oldu ama güzel tarafı yağlardan veriyorsun . Yan bolgemdeki yaglardan kurtuldum mesela eşim öyle diyor. Vermem gereken bi 10 kilo daha var hu hafta ici diyetisyene gideceğim tekrar kan tahlil sonuclarima göre bilgibvererirmverirm

Back
X