1. ay kontrolümde kötü sonuçlar, ŞİMDİ NE OLACAK?🥺

kavinx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
199
53
48
Arkadaşlar selam birinci ay kontrolüme gittim. Burnumun bir tarafındaki ödem sert yapıdaymış ve bu sebeple burnumu eğri gösteriyormuş. Doktorum masaj verdi fakat masajı bastırarak uygulamam gerekiyor canım çok acıyor.. Eğer yapmazsam da iyice sertleşecek. Doktor masaj yaparken o kadar bastırdıki kırılıyor sandım. Başına böyle bir şey gelen var mı acep ? 😞

Arkadaşlar selam birinci ay kontrolüme gittim. Burnumun bir tarafındaki ödem sert yapıdaymış ve bu sebeple burnumu eğri gösteriyormuş. Doktorum masaj verdi fakat masajı bastırarak uygulamam gerekiyor canım çok acıyor.. Eğer yapmazsam da iyice sertleşecek. Doktor masaj yaparken o kadar bastırdıki kırılıyor sandım. Başına böyle bir şey gelen var mı acep ? 😞
Çok geçmiş olsun bir taraf derken kanat mı sırt mı neresine masaj yapiyorsun

Ayy konunu görmeden benzer konu açtım 😅 bana da bugün kontrolümde benzer şeyler söyledi . Yorumları her iki başlıkta takipteyim canım geçmiş olsun

Keşke yaşayanlar ve atlatanlar cevap verseler..Ben de takipteyim canım
İlk ameliyatımda benzer bişey yaşadım.tam dediğin yerde Kemer gibi bı çıkıntı ve birçok kişi yaşıyor bu durumu kemik ayrılmaya çalışabiliyor Muş kıkırdak hafızası yüzünden.ve masajla geçmiyor doktor beni bağırtarak basmıştı byerine oturtmak için kabus gibi ve işe yaramadı revizyon oldum 5 yıl sonra.resim fln koysanız daha sağlıklı yorumlanır yüzünüzü bu karalayip görünmek istemiyorsanız böyle anlamak zor

İlk ameliyatımda benzer bişey yaşadım.tam dediğin yerde Kemer gibi bı çıkıntı ve birçok kişi yaşıyor bu durumu kemik ayrılmaya çalışabiliyor Muş kıkırdak hafızası yüzünden.ve masajla geçmiyor doktor beni bağırtarak basmıştı byerine oturtmak için kabus gibi ve işe yaramadı revizyon oldum 5 yıl sonra.resim fln koysanız daha sağlıklı yorumlanır yüzünüzü bu karalayip görünmek istemiyorsanız böyle anlamak zor
Benim burun sırtımda değil, burnumun kenarında. Bildiğiniz yuvarlak bir sertlik var. Aynı şekilde doktor benimkine de bastırdı. Sonra o yuvarlak şekildeki ödem etrafa doğru hafiften yayıldı ama hala çok sert. Korktum şimdi siz böyle deyince 🥺🥺 mesaj atarım

Resim yollayabilir misiniz özelden, benimde ödem var fakat kanata yakın kısımlarda birinci ay kontrolune gittim doktor zamanla azalır dedi

Merhaba aynı doktora mı revizyon oldunuz acaba

Herkese merhaba. Burnumun her iki yan sırtı çok fazla şişti ve ciddi ciddi doktorum da bastırarak masaj yapmamı söylemişti. Yapmaya başladım aynı zamanda da çok tuzlu şeyleri yemeyi bıraktım. Günde 4 defa 10 ar saniye bastıra bastıra masaj yapıyorum. Ve 1 haftada etkisini gördüm. Merak etmeyin bastırarak doktorunuzun dediği gibi yaparsanız ödem dağılıyor 🥰 ayrıca bol su içmeyi de unutmayın

Back
X