Kizlar bugun 1 ay kontrolume gittim. Girer girmez doktorun dediği sey burnun daha cok degisecek biliyorsun dimi oldu. Ben de hemen ucundaki sisligi sordum sanirim ilk ayda hepimizin ortak derdi patates gibi olan burun ucu. Doktor butun doktorlarin dedigi gibi 6 7 ayda anca toparlanacagini soyledi. Masaj seklimi degistirdi artik kemige dokunmuyorum. Kemigin sekillendi artik sekil veremezsin simdi sirada dokularin iyilesmesi var dedi burun ucuma masaj verdi. Kanatlarin toparlanacak dedi bunu derken anaaa dikislerin duruyor hala dedi ve sag kanattaki dikisi hart diye kopardi:) ben korkudan dokunamiyorum siz naptiniz oyle dedim gözümden yas geliodu o esnada. Diger dikisi aldirmadim korktum:) icerde mor bir dikis var o dusmuyo dedim en son o dusecek dedi. Burun kemigim uzerinde deri yapismasi olmus haldir huldur ovalaya ovalaya ayirdi deriyi. Dikis yerlerine ve kanatlara bol bol gunes kremi sur dedi. Icerdeki yara izlerini sordum sanki yanmis gibi iz var dedim hepsi gececek ama aylar surecek dedi.
benim gibi 1 aylik burna ve ayni endiselere sahip olanlar varsa umarim yardimci olur. Doktorun tekrar tekrar soyledigi burnun cok degisecek oldu. Profilden foto koyuyorum bakin patatesime:) onden de foto koydum. Burun deliklerimi cok kucultmemek benim fikrimdi simdiden belirteyim:) buyuk bulanlar olabilir ama ben sevdim:) diger fotograf da ameliyattan once ve sonra.
benim gibi 1 aylik burna ve ayni endiselere sahip olanlar varsa umarim yardimci olur. Doktorun tekrar tekrar soyledigi burnun cok degisecek oldu. Profilden foto koyuyorum bakin patatesime:) onden de foto koydum. Burun deliklerimi cok kucultmemek benim fikrimdi simdiden belirteyim:) buyuk bulanlar olabilir ama ben sevdim:) diger fotograf da ameliyattan once ve sonra.
Eklentiler
Son düzenleme: