1 ay kontrolumu atlattim. doktorun dedikleri..

Anorexia_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
450
36
38
İstanbul
Kizlar bugun 1 ay kontrolume gittim. Girer girmez doktorun dediği sey burnun daha cok degisecek biliyorsun dimi oldu. Ben de hemen ucundaki sisligi sordum sanirim ilk ayda hepimizin ortak derdi patates gibi olan burun ucu. Doktor butun doktorlarin dedigi gibi 6 7 ayda anca toparlanacagini soyledi. Masaj seklimi degistirdi artik kemige dokunmuyorum. Kemigin sekillendi artik sekil veremezsin simdi sirada dokularin iyilesmesi var dedi burun ucuma masaj verdi. Kanatlarin toparlanacak dedi bunu derken anaaa dikislerin duruyor hala dedi ve sag kanattaki dikisi hart diye kopardi:) ben korkudan dokunamiyorum siz naptiniz oyle dedim gözümden yas geliodu o esnada. Diger dikisi aldirmadim korktum:) icerde mor bir dikis var o dusmuyo dedim en son o dusecek dedi. Burun kemigim uzerinde deri yapismasi olmus haldir huldur ovalaya ovalaya ayirdi deriyi. Dikis yerlerine ve kanatlara bol bol gunes kremi sur dedi. Icerdeki yara izlerini sordum sanki yanmis gibi iz var dedim hepsi gececek ama aylar surecek dedi.
benim gibi 1 aylik burna ve ayni endiselere sahip olanlar varsa umarim yardimci olur. Doktorun tekrar tekrar soyledigi burnun cok degisecek oldu. Profilden foto koyuyorum bakin patatesime:) onden de foto koydum. Burun deliklerimi cok kucultmemek benim fikrimdi simdiden belirteyim:) buyuk bulanlar olabilir ama ben sevdim:) diger fotograf da ameliyattan once ve sonra.

Eklentiler

• IMG_20140810_160946.webp
    IMG_20140810_160946.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 258
  • C360_2014-08-10-11-53-19-228.webp
    C360_2014-08-10-11-53-19-228.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 236
  • PicsArt_1407781368810.webp
    PicsArt_1407781368810.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 233
Son düzenleme:
Çok güzel olmuş. Şişlikleri hiç dert etmeyin geçiyor, benim de 3 hafta olacak benim de masaj var çünkü burun ucum şiş ve kavis olsa da yandan bakınca kalkıklığı çok belli olmuyor henüz :) ama ben çok memnunum sevdim burnumu :)

Çok güzel olmuş. Şişlikleri hiç dert etmeyin geçiyor, benim de 3 hafta olacak benim de masaj var çünkü burun ucum şiş ve kavis olsa da yandan bakınca kalkıklığı çok belli olmuyor henüz :) ama ben çok memnunum sevdim burnumu :)
Aynen canim ya burun ucu en gec iyilesen yermis zaten masajlari yapip beklicez artik. Ama inan 3haftalik ve 4haftalik burun arasinda bile daglar kadar fark var. tesekkurler yorumun icin:)

Ben begendim canim insallah sislikler bir an once iner ama 1 yili buluo bana oyle oldu:)

Kizlar bugun 1 ay kontrolume gittim. Girer girmez doktorun dediği sey burnun daha cok degisecek biliyorsun dimi oldu. Ben de hemen ucundaki sisligi sordum sanirim ilk ayda hepimizin ortak derdi patates gibi olan burun ucu. Doktor butun doktorlarin dedigi gibi 6 7 ayda anca toparlanacagini soyledi. Masaj seklimi degistirdi artik kemige dokunmuyorum. Kemigin sekillendi artik sekil veremezsin simdi sirada dokularin iyilesmesi var dedi burun ucuma masaj verdi. Kanatlarin toparlanacak dedi bunu derken anaaa dikislerin duruyor hala dedi ve sag kanattaki dikisi hart diye kopardi:) ben korkudan dokunamiyorum siz naptiniz oyle dedim gözümden yas geliodu o esnada. Diger dikisi aldirmadim korktum:) icerde mor bir dikis var o dusmuyo dedim en son o dusecek dedi. Burun kemigim uzerinde deri yapismasi olmus haldir huldur ovalaya ovalaya ayirdi deriyi. Dikis yerlerine ve kanatlara bol bol gunes kremi sur dedi. Icerdeki yara izlerini sordum sanki yanmis gibi iz var dedim hepsi gececek ama aylar surecek dedi.
benim gibi 1 aylik burna ve ayni endiselere sahip olanlar varsa umarim yardimci olur. Doktorun tekrar tekrar soyledigi burnun cok degisecek oldu. Profilden foto koyuyorum bakin patatesime:) onden de foto koydum. Burun deliklerimi cok kucultmemek benim fikrimdi simdiden belirteyim:) buyuk bulanlar olabilir ama ben sevdim:) diger fotograf da ameliyattan once ve sonra.
çok güzel olmuş canım yüzüne çok yakışmış, şimdiden böyleyse iyice oturunca kimbilir nasıl güzel olur, doktorunu merak ettim;))

Resimlerine baktigimda bambaska iki insan goruyorum. Bizim begenimizden ote senin nasıl hissettiginin onemli bence. Umarim 'sen' sonuçtan memnunsundur cunku senin bakis acin insanlari etkileyecektir.
Ha nacizane fikrime gelince, hos bir burna sahip olmussun ve 5 yas genclesmissin.
Sevgiler :)

Resimlerine baktigimda bambaska iki insan goruyorum. Bizim begenimizden ote senin nasıl hissettiginin onemli bence. Umarim 'sen' sonuçtan memnunsundur cunku senin bakis acin insanlari etkileyecektir.
Ha nacizane fikrime gelince, hos bir burna sahip olmussun ve 5 yas genclesmissin.
Sevgiler :)
Tesekkur ediyorum guzel sozleriniz icin. Evet ben begendim acikcasi, kasmadan fotograf cekilebilmek ve deviasyondan kaynakli koku ve tat bozuklugundan kurtulmus olmak bile herseye bedel:)

merhaba bence de gayet güzel olmuş daha da güzelleşecektir eminim :) benim de 8. günüm bugün, dün alçım çıktı şeklini beğendim doğal olmuş ama büyük geldi burun bana .Çünkü küçük, zayıf bir yüz ve ince dudaklara sahibim ve daha küçük bir burun hayal etmiştim. Doktorum daha çok küçülecek bu burun dedi. Nerdeyse burnumun her yanı şiş dokununca o şişlikleri hissedebiliyorum. Bir de burnumun iki yanından kemiklere baskı uyguluyorum sıkılaşması için doktorum da aynı şekilde yapmıştı. Ama çok ağrıyor kemikler :( Tecrübeli arkadaşlar, gerçekten burun küçülür mü çok merak ediyorum ?

merhaba bence de gayet güzel olmuş daha da güzelleşecektir eminim benim de 8. günüm bugün, dün alçım çıktı şeklini beğendim doğal olmuş ama büyük geldi burun bana .Çünkü küçük, zayıf bir yüz ve ince dudaklara sahibim ve daha küçük bir burun hayal etmiştim. Doktorum daha çok küçülecek bu burun dedi. Nerdeyse burnumun her yanı şiş dokununca o şişlikleri hissedebiliyorum. Bir de burnumun iki yanından kemiklere baskı uyguluyorum sıkılaşması için doktorum da aynı şekilde yapmıştı. Ama çok ağrıyor kemikler :( Tecrübeli arkadaşlar, gerçekten burun küçülür mü çok merak ediyorum ?
Evet canim kesinlikle kuculecek emin olabilirsin:) kemige yapilan masaji ihmal etme agrisa da yap zaten bikac gune kemik agrisi hafifler 3.haftaya dogru da gecmis gibi bisey olur. Burun kemigindeki odemler en basta cozulen odemler.orasi inince bu sefer ucu buyuk gelcek ama emin ol orasi da kuculecek:)

merhaba bence de gayet güzel olmuş daha da güzelleşecektir eminim :KK66: benim de 8. günüm bugün, dün alçım çıktı şeklini beğendim doğal olmuş ama büyük geldi burun bana .Çünkü küçük, zayıf bir yüz ve ince dudaklara sahibim ve daha küçük bir burun hayal etmiştim. Doktorum daha çok küçülecek bu burun dedi. Nerdeyse burnumun her yanı şiş dokununca o şişlikleri hissedebiliyorum. Bir de burnumun iki yanından kemiklere baskı uyguluyorum sıkılaşması için doktorum da aynı şekilde yapmıştı. Ama çok ağrıyor kemikler :( Tecrübeli arkadaşlar, gerçekten burun küçülür mü çok merak ediyorum ?
Avozlm, sanirim ayni dertten muzdaribiz. Antalya'daki doktorlarin 'dogal burun' anlayisi burnun kemigini alip hafifce kucultmek olsa gerek. Benim de yuzum zayif ve kucuk, burnumsa hala yuzume gore iri ancak eskisine oranla sanki hic ameliyat olmamiscasina da guzel. Dogal olmasina dogal ancak yuzume yakisiyor mu bilmiyorum. Mail uzerinden fotograf paylasimi yapmak ister miydin ? Engin Bey ikinci tercihimdi bu yuzden seni cok merak ediyorum. Whatsapp icin de uygunum ben.
Tesekkurler!

Canim beni
Kizlar bugun 1 ay kontrolume gittim. Girer girmez doktorun dediği sey burnun daha cok degisecek biliyorsun dimi oldu. Ben de hemen ucundaki sisligi sordum sanirim ilk ayda hepimizin ortak derdi patates gibi olan burun ucu. Doktor butun doktorlarin dedigi gibi 6 7 ayda anca toparlanacagini soyledi. Masaj seklimi degistirdi artik kemige dokunmuyorum. Kemigin sekillendi artik sekil veremezsin simdi sirada dokularin iyilesmesi var dedi burun ucuma masaj verdi. Kanatlarin toparlanacak dedi bunu derken anaaa dikislerin duruyor hala dedi ve sag kanattaki dikisi hart diye kopardi:KK66: ben korkudan dokunamiyorum siz naptiniz oyle dedim gözümden yas geliodu o esnada. Diger dikisi aldirmadim korktum:KK66: icerde mor bir dikis var o dusmuyo dedim en son o dusecek dedi. Burun kemigim uzerinde deri yapismasi olmus haldir huldur ovalaya ovalaya ayirdi deriyi. Dikis yerlerine ve kanatlara bol bol gunes kremi sur dedi. Icerdeki yara izlerini sordum sanki yanmis gibi iz var dedim hepsi gececek ama aylar surecek dedi.
benim gibi 1 aylik burna ve ayni endiselere sahip olanlar varsa umarim yardimci olur. Doktorun tekrar tekrar soyledigi burnun cok degisecek oldu. Profilden foto koyuyorum bakin patatesime:KK66: onden de foto koydum. Burun deliklerimi cok kucultmemek benim fikrimdi simdiden belirteyim:KK66: buyuk bulanlar olabilir ama ben sevdim:KK66: diger fotograf da ameliyattan once ve sonra.

Canim ben ameliyat oldum fakat baska ilde oldum ankarada oldum yani. Ama su an yasadigim yere geldim doktorum bana masaj vermedi sence ne yapmaliyim kontrole de 2. Ayda gidicem. Alci ve tamponlari bulundugm yerde aldirdim . Sence nasil masaj yapmaliyim ?

Canim ben ameliyat oldum fakat baska ilde oldum ankarada oldum yani. Ama su an yasadigim yere geldim doktorum bana masaj vermedi sence ne yapmaliyim kontrole de 2. Ayda gidicem. Alci ve tamponlari bulundugm yerde aldirdim . Sence nasil masaj yapmaliyim ?
canim doktorun masaj vermediyse yapmaman gerekiyordur bazi doktorlar vermiyor yapilan isleme gore de degisiyor. Masaj veren doktorlar da odemin olduğu yere gore veriyor ya da burunun alacagi sekle gore. O yuzden bisey demem dogru olmaz.
doktoruna telefon ya da maille durumunu hatirlatip sorabilirsin daha saglikli olur canim.

Merhaba burnun gerçekten çok güzel görünüyor eminim dahada güzelleşecek.çok bilgilendirici bir yazı olmuş bende 12 günümü atlattım ve şu an burun ucumu hissetmiyorum çok tombik ve uzun görünüyor doktorum bana masajla ilgili herhangi birşey demediği için yapmiyorum.sana bir sorum olacak canım tek burnumun içinde hala yeşil ve açık kırmızı görünümlü kalıntı var acaba bu normalmi yoksa iltihap mı oluşmuş olabilir seninde böyle olmuşmuydu doktora gitmeme gerek varmı acaba ?ayy ne çok soru sordum dimi:oops:

Merhaba burnun gerçekten çok güzel görünüyor eminim dahada güzelleşecek.çok bilgilendirici bir yazı olmuş bende 12 günümü atlattım ve şu an burun ucumu hissetmiyorum çok tombik ve uzun görünüyor doktorum bana masajla ilgili herhangi birşey demediği için yapmiyorum.sana bir sorum olacak canım tek burnumun içinde hala yeşil ve açık kırmızı görünümlü kalıntı var acaba bu normalmi yoksa iltihap mı oluşmuş olabilir seninde böyle olmuşmuydu doktora gitmeme gerek varmı acaba ?ayy ne çok soru sordum dimi:oops:
Canim oncelikle tesekkur ederim. Bahsettigin kalintilari kulak cubuguna okyanus suyu sikarak temizlemeye calis bakalim herhangi bir agri aci var mi. Bende de vardi dedigim sekilde temizlemehe calistim ilk baslarda temizlenmedi ama bepantenle falan yumusattim kulak cubuguyla cikardim sonra. Iltihap olsa nasil anlasilir bilmiyorum extra bi aci hatta biraz da kotu koku olur sanirim. Icin rahat etmezse antibiyotik merhem kullan canim ama alirken eczaneye burun icine surecegini belirt ki bazi kremler mukozaya zarar veriyor her krem buruna kullanilmiyor.

Canim oncelikle tesekkur ederim. Bahsettigin kalintilari kulak cubuguna okyanus suyu sikarak temizlemeye calis bakalim herhangi bir agri aci var mi. Bende de vardi dedigim sekilde temizlemehe calistim ilk baslarda temizlenmedi ama bepantenle falan yumusattim kulak cubuguyla cikardim sonra. Iltihap olsa nasil anlasilir bilmiyorum extra bi aci hatta biraz da kotu koku olur sanirim. Icin rahat etmezse antibiyotik merhem kullan canim ama alirken eczaneye burun icine surecegini belirt ki bazi kremler mukozaya zarar veriyor her krem buruna kullanilmiyor.

Back
X