Bu iki göz arası da inceliyor muBurun sırtım 6.aya kadar inceldi 3. Ayımda bile kalındı
Ameliyati hangi teknikle oldunuz acaba?Burun sırtım 6.aya kadar inceldi 3. Ayımda bile kalındı
Açık oldumAmeliyati hangi teknikle oldunuz acaba?
Ay allah bin kere razı olsun şu mesaj beni öyle rahatlattı ki bazıları diyor güzel burun ameliyattan hemen sonra bile belli olur köyüyse düzelmez bende çok üzülüyordum şuan 2,5 ayım kocaman kalın dümdüz kavissiz bir burnum var ağlayasım geliyor bu yorum umut oldu bana, peki kavislendi mi zamanla biraz?Burun sırtım 6.aya kadar inceldi 3. Ayımda bile kalındı
Kapali teknikle mi oldunuz acaba?Ay allah bin kere razı olsun şu mesaj beni öyle rahatlattı ki bazıları diyor güzel burun ameliyattan hemen sonra bile belli olur köyüyse düzelmez bende çok üzülüyordum şuan 2,5 ayım kocaman kalın dümdüz kavissiz bir burnum var ağlayasım geliyor bu yorum umut oldu bana, peki kavislendi mi zamanla biraz?
Açık teknikle oldum piezzo tekniğiyleKapali teknikle mi oldunuz acaba?
Evetameliyat masasında fotoğraf var mı
Normal derili ameliyatlarda iyileşme süresi 6 ay 1 yıl, kalın derililerde tam iyileşme 2 yıla kadar uzayabiliyor. Sizin için şu an çok erken. Burun şişlikleri önce burun sırtı sonra burun ucu en son iki kaş arası bölüm oluyor. Ve 6.aydan itibaren dümdüz olan burun kavislenmeye başlıyor. Kendinizi heba etmeyin lütfen. Biraz daha bekleyin.
İnşallah dediğiniz gibi olur çok sağolunNormal derili ameliyatlarda iyileşme süresi 6 ay 1 yıl, kalın derililerde tam iyileşme 2 yıla kadar uzayabiliyor. Sizin için şu an çok erken. Burun şişlikleri önce burun sırtı sonra burun ucu en son iki kaş arası bölüm oluyor. Ve 6.aydan itibaren dümdüz olan burun kavislenmeye başlıyor. Kendinizi heba etmeyin lütfen. Biraz daha bekleyin.
Merhabalar, ameliyattan sonrası uzun bir iyileşme süreci oluyor maalesef burun estetiklerinde. Benim doktorum yaklaşık bir yıl süreceğini ve bu süreçte dikkatli olmam gerektiğini söylemişti. Gerçekten de burnun tam olarak oturması ve problemlerin geçmesi epey sürüyor ama tabi ki bir zaman sonra insan fark etmiyor şişlikleri. Morarma ve sertlikler de en yakın zamanda rahatsız etmeyecek hale gelecektir umarım. Geçmiş olsun.Kızlar ameliyat olalı bi ay oldu ama burun sırtım bana hala kalın geliyor sol göz tarafında da elime bi sertlik geliyor bu ne zaman düzelir lütfen cevap verin
Normal derili ameliyatlarda iyileşme süresi 6 ay 1 yıl, kalın derililerde tam iyileşme 2 yıla kadar uzayabiliyor. Sizin için şu an çok erken. Burun şişlikleri önce burun sırtı sonra burun ucu en son iki kaş arası bölüm oluyor. Ve 6.aydan itibaren dümdüz olan burun kavislenmeye başlıyor. Kendinizi heba etmeyin lütfen. Biraz daha bekleyin.
Yaa gerçekten mi fotoğrafınız var mo peki bana da çok kalın ve dümdüz geliyor umut oldu mesajınız baba 3. ayındayımBurun sırtım 6.aya kadar inceldi 3. Ayımda bile kalındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?