• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün 1 ay sonda düğünüm var ama hiç birşey bilmiyorum :(

fb341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
934
45
318
İstanbul
1 ay sonra evleniyorum ama düğün salonundaki organizasyon hakkında çok fazla bir bilgim yok. nişanımı çok büyük kapsamlı yapmıştım büyük bir kokteyl salonunda yemekli falan hoş olmuştu ama sıra düğüne gelince çalgılı olacak düğünüm ve nikah+düğün aynı gün salonda olacak.

Benim en çok kafama takılan diyelim ki gelin damat olarak içeriye girdik bu esnada napılıyor gidip yerimize mi oturucaz zaten bizimkisi nikah olacak sanırım dansı nikah kıyıldıktan sonra yaparız bilmiyorum öyle mi olur... Ayy çok karışık anlatıyorum galiba arkadaşlar lütfen yardım edin ilk giriş anı dans anı herşey nasıl oluyor napıcam o gün. Bizim düğünlerimiz şimdiye kadar genele hep kuranlı olurdu oyunlu kimse yapmıyor o yüzden çok iyi bilmiyorum bu süreçleri

Sizler nasıl yaptınız mesela? Bİrde Slay gösterisi yapıcaz biz ne tarz resimler koydular yapanlar mesela çocukluk resminden falan mı başladınız. Ailenizle çektirdiğiniz fotoları da koydunuz mu yoksa sadece ikinizin fotosundan oluşan bir slayt mı oldu off offf çok heyacan yaptım sankibilmiyorumkismile

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bunların hepsı senın ıstegıne kalmıs seyler.
sen nasıl ıstıyorsan oyle olur.
ılk gırıste dans edıp oturup nıkahta kıyabılırsınız nıkahtan sonrada dans edebılırısnz
slayt gosterısını bız kardesıme yapmıstık
ıstersen cocukluk resımlerınıde verbılırsın veya sadece nısanlınla olan resımlerını verebılırsın
hersey senın ıstegıne gore olur canım kuralı yok bunların.

Tabi ki kuralı olmayan şeyler ama orada sendelemek istemem herşey tık tık işlesin diyorum herkes bize bakıcak afallayıp kalmayayım bunların hepsini önceden düşünüp ona göre hareket etmek lazım. uff ya bir an önce olsa da bitse delikafadulden
Ama ben örnek istiyorum özellikle yeni evli aradaşlarım biz şöle şöyle yapmıştık diye sırasıyla anlatırsa çok mutlu olurum. Cevabın için teşekkür ederim ilk cevap veren hatun oldunuz opuyorumnanaktan

ya bence çok fazla sorun etmeyin düğününüz nerde olacaksa gidip orda örnek bi düğün izleyin bir gün nasıl olur sizce? Nişanlınızla durumu paylaşın beraber gidip izleyin... kim farkedecekki kalabalıkta sizi..

canm bak benm henüz düğünüm olmadı ama çok düğüne katıldığm için sana fikir vermk istedim...hiç heyecan yapma,sana yol gösterces:enbuyukkk: şimid saat 8 de düğün balşlayacaksa,7buçuk civarı slayt gösteriniz başlayacak...fotoğraflarını çocuklkuktan başlayark düzene sokun,sizin hoşunuza giden bütün fotolarınızı koyabilrsin...çokta uzun olmasn tabi bence sıkar bi süre sora...slaytın bitti dimi sonra,çıkış müziğiniz çalmaya başlıcak hemen,siz yavaş yavaş çıkın...nikah masasının oraya geldiğinizde müzik bitecek masaya oturcaksınız...alkisalkisalkis Allah'ın iznyle nikahınız kıyılır,sonra dans müziğiniz çalmaya başlar,dans edersiniz karı koca olarakopuyorumnanaktan sonrada ortaya geçip beklersiniz pamuk eller cebeee:kedi: sonralarıda malum zaten...

aslnda canm varya bende söz akşamı için böle panik yapıyodum,hangi hangisinden sonra olcak,ben ne yapcam diye,hepsini sana sölüyolar,küçük panikleri de kimse farketmiyo o kalabalkta...kaydirigubbakcemile5 inşallah herşey gönlünüze göre gider,en önemlisi de o...

1 ay sonra evleniyorum ama düğün salonundaki organizasyon hakkında çok fazla bir bilgim yok. nişanımı çok büyük kapsamlı yapmıştım büyük bir kokteyl salonunda yemekli falan hoş olmuştu ama sıra düğüne gelince çalgılı olacak düğünüm ve nikah+düğün aynı gün salonda olacak.

Benim en çok kafama takılan diyelim ki gelin damat olarak içeriye girdik bu esnada napılıyor gidip yerimize mi oturucaz zaten bizimkisi nikah olacak sanırım dansı nikah kıyıldıktan sonra yaparız bilmiyorum öyle mi olur... Ayy çok karışık anlatıyorum galiba arkadaşlar lütfen yardım edin ilk giriş anı dans anı herşey nasıl oluyor napıcam o gün. Bizim düğünlerimiz şimdiye kadar genele hep kuranlı olurdu oyunlu kimse yapmıyor o yüzden çok iyi bilmiyorum bu süreçleri

Sizler nasıl yaptınız mesela? Bİrde Slay gösterisi yapıcaz biz ne tarz resimler koydular yapanlar mesela çocukluk resminden falan mı başladınız. Ailenizle çektirdiğiniz fotoları da koydunuz mu yoksa sadece ikinizin fotosundan oluşan bir slayt mı oldu off offf çok heyacan yaptım sankibilmiyorumkismile

Canım genelde düğünlerin yapıldığı düğün salonlarında bilgi veriliyor ne zaman dans edilecek ne zaman oturulacak falan bunlar söyleniyor söylenmese bile doğal gelişir zaten hiç takma bunları rahart ol olumunekankayizsmile

canim dügünün yapilicagi yere baska birinin dügününe gidip bakma imkanin yok mu?

bizim dügünümüz yapan yer bize bunu teklif etti
baskasinin dügününe gelin bakin
ondan sonra siz nasil istiyorsaniz diye detayli konusuruz dedi

Back
X