canm bak benm henüz düğünüm olmadı ama çok düğüne katıldığm için sana fikir vermk istedim...hiç heyecan yapma,sana yol gösterces:enbuyukkk: şimid saat 8 de düğün balşlayacaksa,7buçuk civarı slayt gösteriniz başlayacak...fotoğraflarını çocuklkuktan başlayark düzene sokun,sizin hoşunuza giden bütün fotolarınızı koyabilrsin...çokta uzun olmasn tabi bence sıkar bi süre sora...slaytın bitti dimi sonra,çıkış müziğiniz çalmaya başlıcak hemen,siz yavaş yavaş çıkın...nikah masasının oraya geldiğinizde müzik bitecek masaya oturcaksınız...alkisalkisalkis Allah'ın iznyle nikahınız kıyılır,sonra dans müziğiniz çalmaya başlar,dans edersiniz karı koca olarakopuyorumnanaktan sonrada ortaya geçip beklersiniz pamuk eller cebeee:kedi: sonralarıda malum zaten...
aslnda canm varya bende söz akşamı için böle panik yapıyodum,hangi hangisinden sonra olcak,ben ne yapcam diye,hepsini sana sölüyolar,küçük panikleri de kimse farketmiyo o kalabalkta...kaydirigubbakcemile5 inşallah herşey gönlünüze göre gider,en önemlisi de o...