• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay sonraki hissizlik

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Hep dert keder sıkıntı paylaştım. Suan bunu da paylasmak istedim sizinle.

2 gun öncesine kadar olan o ozlem aci nerdeyse bitti.

Bugün bir kadınla beraber oldugunu öğrendim sosyal medya hesabındaki mesajindan içim buz gibi oldu.

Bugun yeni hedefler koydum kendime.bu zamana kadar bir fiske vurmamis annem için yasayacagim.
Tayin alabilirsem yanına gelicem.

1ay surat yaptığım sinirimi çıkardığım anneme üzüldüm. Elin oğlunun peşinde canım cicim dolanıp arkasından ağlarken yemeğimi önüme annem getirdi.

Boyle iste bayanlar ben iyiyim. Sayenizde :)

Bir daha eloğlu için anneni üzme.
Ne olursa olsun üzme yani, hatta birşeyler yap mutlu et onu çok sevdiğini söyle:)
Hayırlısı olsun hakkında.

Bu beyinsiz erkekler için hiç kimseyi üzmeye değmez inanın bana..Heleki bir anneyi üzmeye hiç değmez.Gözünüz açılmış tebrik ederim:sampiyon:

Buarada iyi olun her daim inşallah :)

Aile bambaşka birşey... Kıymetini anlamışsınız zaten, bundan sonra da sımsıkı sarılın anneciğinize:) yepyeni ve daha güzel bir hayat sizi bekliyor:)

Evet çekişmeli hatta başlamadı bile
Boşanma davası açılsa da sadakat yükümlülüğü devam ediyor diye biliyorum. Benim avukatım beni bu konuda uyarmıştı, bu süreçte ilişkiniz olursa bile dikkatli olun kimse bilmesin vs diye.

Davada bunu kullanabilirsiniz belki, bir avukatınıza sorun, söyleyin isterseniz.

Boşanma davası açılsa da sadakat yükümlülüğü devam ediyor diye biliyorum. Benim avukatım beni bu konuda uyarmıştı, bu süreçte ilişkiniz olursa bile dikkatli olun kimse bilmesin vs diye.

Davada bunu kullanabilirsiniz belki, bir avukatınıza sorun, söyleyin isterseniz.

Cinsellik olduguna dair bi yazi yok ama ben anladım. Ama buluşma teklifi mesajlarinin hepsinin ekran goruntusunu aldım.

Çok iyi yapmışsınız :) inşallah en kısa sürede görülür ve en az celsede sonuçlanır mahkemeniz..

Cok tesekkur ederim. Ekran görüntüsü aldigim zaman yaklasik 5 kiz vardi yazistigi şuan hangisi ile gorusuyor bilmiyorum. Ve daha 1 ay oldu :))

Cok guzel bir kadinsiniz inaniyorum Allah bahtinizi yolunuzu acik etsin darisi basima lutfen dualarini esirgemeyin su genc kardesinizden Hoppa

Cok guzel bir kadinsiniz inaniyorum Allah bahtinizi yolunuzu acik etsin darisi basima lutfen dualarini esirgemeyin su genc kardesinizden Hoppa
Konunu hatırlıyorum senin. İnan bana elin oğlu icin degmez hele siddet varsa asla. Sakın arkana bakma. Bahsettigin gibi kpss ye hazirlan yada bi ise gir. Basaracagina inanıyorum:))

Annenizin bir sacinin teline degmez inanin. Allah kurtarmis diyelim , herkes yalan aile tek gercek . Kesinlikle Annelerimizi uzmeyelim. Baş tacı onlar..

Back
X