1 ayda 10kg hedefim

asevilay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
417
391
63
41
83 kiloyum 1 ayda 10kg vermek hedefim bu nasil olacak bilmiyorum ama deniyecegim.180cm boyum 83kg
Tarti gunlugu koymicam incelme gunlugu koyucam haftada birkez.gunlugum resimli olacak.

Vücut kas ve su yoğunluğunu kaybedersin, vücudun sarkar, hafif tuzu kaçırsan verdiğin kiloyu tekrar alırsın fazlasıyla. 1 ayda 10 kilo çoook fazla. Haftada 1 buçuk kilo iyi gibi. Zaten vücudun stok mantığıyla çalışır bikaç kilodan sonra, kilo vermeyi bırakır. İçtiğin suyu bile depolar.

Gunaydin peki bana ne onerirsiniz diyet listesi falan ne yapayim siz bilgili birisiniz gordugum kadariyla

Valla ben de 6 yıl önce 5-6 kilo vermiştim. Sınırsız yoğurt, yarım kase haşlanmış pirinç, bazı öğünlerde haşlanmış bulgur, nohut, patates, sabahları iki haşlanmış yumurta, acıktıkça ypğurt yiyerek vermiştim. Bir de lahana, marul sınırsız yemiştim. Meyve yememiştim pek glikoz olduğu için. Tuz da kullanmamıştım. Haşlanmış sebzeler yedim. Acıktıkça yoğurt ve haşlanmış bi şiler yedim. Protein ağırlıklı ve yağsız beslendiğimden 1 ayda vermiştim.

Tebrik ederim canim verdigin bilgiler icin cok tesekkurederim mutlaka uygulicam cok sagolasin

Sabah kahvaltim
1 haslanmis yumurta bol salata beyaz penir 3 bardak sekerli cay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…