1 ayda 15 kilo nasil veririm?

iremj

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
2
0
16
İstanbul
17 yaşındayım boyum 178 kilom 75 zayıflamak istiyorum nasıl zayıflarım biber jeli falan diyolar fakat güvenemiyorum lütfen yardım edin !!! Hedefim 1 ayda 15 kilo nasıl veririm acill

boy avantajın var bence bende 175 ım 75 kıloyum suan 68 69 cıvarı olmak ıstıyorum ben sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum sende oyle yapabılırsın bence zaten dırek farkı goruceksın cıkolara seker unlu seylerden uzak dur ben sana benım uyguladıklarımı anlatayım belkı fıkır olur sabahları bır kepeklı ekmek yada bır wasa yanına domates salatalık brıazcık peynır yıyorum fazla zamanım yoksa bır kase musli yıyorum yada nesfıt .oglenlerı bır haslanmıs patates yada bır kase corba aksamları da balık olabılır ton balıklı yada tavuklu salata olabılır ana oğunlerde de bır kase yogurt yada bır avuc badem-fındık yıyebılırsın veya bır actıvıa yogurt , meyveden yanada tercıhını kullanabılırsın hem kolay abartısız hemde saglıklı gece yatarken de bır bardak sutunu ıhmal etme umarım fıkır olmuştur başarılar :)

Sevgili arkadaşım şu an vücut kitle indeksin 23 tam normalsin, 15 kilo verirsen 60 kiloya düşeceksin ve boyunda kısalmayacağına göre vücut kitle indeksin senin için siteden girdim baktım tamı tamına 18.93700290367378 olacak ve büyüme çağındasın çok sevgili dostum, ama illede vereceğim kilo dersen uygulayacağın diyet ne olursa olsun içinde sütünü yoğurtunu yumurtasını etini ekle, her şey gönlünce olması dileğiyle sağlıklı günler :)

18.5 kg/m2’nin altında ise zayıf

18.5-24.9 kg/m2 arasında ise normal kilolu

25-29.9 kg/m2 arasında ise fazla kilolu

30-34.9 kg/m2 arasında ise I.Derece obez

35-39.9 kg/m2 arasında ise II.Derece obez

40 kg/m2 üzerinde ise III.Derece morbid obez

canım babam bi ayda 10 kilo vermişti.ama nasıl..herşeyden yedi.kısmadı ama baya azalttı.nası mı dydu.uzun çiğneyerek yvsca yedi

Back
X