1 ayda 2 ayrı yumurta.hamile kalmam mümkün mü

Bende beklemeye karar verdim ama duramiyorum meraktan canım. Hayırlısı olsun artik bekliycez bi şekilde artık.
beklemek çok zor ben de 7 aydır 2. bebeğimi bekliyorum gelmiyor.idrar testlerine saatlerce baktığımı bilirim.hayırlısı kafayı rahat tutmak lazım

Canım benim predictorle silik çıktı çok heveslendik ama kan negatif ve regl oldum :KK43: artık gebelik testleri ne güvenim kalmadi

Canım benim de hiç güvenim kalmadı ama neden böyle çıkıyor anlamıyorum bugün yine ovulasyon testi yaptım t çizgisi diğerinden daha koyu
20140901_122616.webp
20140901_122616.webp 20140901_122616.webp

haftaya kadar bekle kafanı dağıtacak şeylerle meşgul ol ki zaman geçsin hayırlısı inşaallah hamilesindir

Kızlar bugün ovulasyon testini bi daha yaptım bu 3. Gün buda böyle çıktı 3 un üst üste böyle çıkması normal mi sizce.lutfen biri bişey soylesin

Eklentiler

• 20140902_124923.webp
    20140902_124923.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 212
kızlar benim bu ay ikinci yumurtam oldu galıba. 2. yumurtayla gebe kalmam munkun mu acaba klomen kullanmıstım o yuzden oldu sanırım.bide felaket bi agrı yaptı sag kasıkta.bu normal mi

kızlar benim bu ay ikinci yumurtam oldu galıba. 2. yumurtayla gebe kalmam munkun mu acaba klomen kullanmıstım o yuzden oldu sanırım.bide felaket bi agrı yaptı sag kasıkta.bu normal mi

eğer adet gününe 1-2 gün kala yaptıysan bu ovulasyon testlerini hamile olma ihtimalin var canım. sen kendine dikkat et. idrar ve kan testini tekrarla derim ben. bazen kan testi bile yanılabiliyor. ;)

eğer adet gününe 1-2 gün kala yaptıysan bu ovulasyon testlerini hamile olma ihtimalin var canım. yine burada okumuştum. birçok hamile arkadaşın adetten 1-2 gün önce ovulasyon testlerinde t çizgisi c den koyu çıkmıştı. sen kendine dikkat et. idrar ve kan testini tekrarla derim ben. bazen kan testi bile yanılabiliyor. :KK66:

Back
X