1 ayda 3 kez adet

ayserbilc85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2013
155
18
98
kızlar mrb..yaşım 32 pco hastasıyım tüp bebek tedavisi için doktora gittim önümüzdeki hafta cerrahi histereskopi olacam.t şekilli uterus teşhisinden dolayı.doktorum bana duphaston vermişti adetim çok gecikmesin diye iki haftada 3 kez adet oldum doktoruma ulaşamıyorum.normalmi sizce yardımcı olurmusnuz söktürücü hapın etkisimidir?çok tedirginim

Cnm hormonlardan olablr benm annemnde oyle oluyodu dr a gitti hormn tahlili yapildi fsh yuksek cikti snde bi baktir

Canım bende eylül ayında operatif histeroskopi olmuştum rahimde perde olduğu için ama bende böyle bir problem olmamıştı doktorunuza ulaşamıyprsanız başka bir doktora danışın bence

Allahım yardımcın olsun canım hiç merak etme histeroskopiden hemen sonra hamile kalınıyo tüp bebeğe bile gerek kalmıyo ben histeroskopiyi eylülde oldum ekimde hamile kaldım darısı başına inşallahhhhh

Allahım yardımcın olsun canım hiç merak etme histeroskopiden hemen sonra hamile kalınıyo tüp bebeğe bile gerek kalmıyo ben histeroskopiyi eylülde oldum ekimde hamile kaldım darısı başına inşallahhhhh
yaa çok sevindim canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin.ama doktorum bize iki ay korunacaksın dedi sende öle bişey demedi mi doktorun

yaa çok sevindim canım Allah sağlıklı bir şekilde kucağını almayı nasip etsin.ama doktorum bize iki ay korunacaksın dedi sende öle bişey demedi mi doktorun
Demez mi tabikide dedi ama ben dinlemedim histeroskopiden 3 gün sonra hemen denemeye başladım :) ve çok şükür oldu 8 buçuk aylığız şuan :)

bacım nasıl cesaret ettin Allah korusun ya enfeksiyon kapsaydın :KK43:
Başta biraz terettüt ettim ama evlat hasreti ağır bastı canım eşimde çok kızdı bana ama 3 sene bekledim çocuk için bide 2 tane düşüğüm vardı bemdr umursamadım zaten histeroskopiden sonra 2 kutu ilaç veriyorlar antibiyotik enfeksiyon ilacı falan

b
Başta biraz terettüt ettim ama evlat hasreti ağır bastı canım eşimde çok kızdı bana ama 3 sene bekledim çocuk için bide 2 tane düşüğüm vardı bemdr umursamadım zaten histeroskopiden sonra 2 kutu ilaç veriyorlar antibiyotik enfeksiyon ilacı falan
canım peki histereskopi sonrası yattınmı ağrın oldumu

b

canım peki histereskopi sonrası yattınmı ağrın oldumu
Histeroskopi sonrası odaya alıyolar 1-2 saat yatıtıyorlar zaten hiç birşey anlamıyosun ne sancı ne ağrı hiç birşey yok hemen eve yolluyolar zaten günlük hayatıma devam ettim bi sıkıntı yaşamadım çok kolay bi işlem zaten

Back
X