1 ayda 5 kilo birden gidiyormuş

derinbanu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
6
0
6
35
İstanbul
merhaba bugün duyup ve hemen başladığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. 1,5 litre suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat sadece bu. mükemmel sonuç alan arkadaşlarım var internette de araştırabilirsiniz ben biraz göz attım 1 ayda 5-7 kilo arasında kilo vermek mümkün arkadaşım 1 ayda 4 kilo verdi. sadece aklınızda olsun istedim başarılar

merhaba bugün duyup ve hemen başladığım bir şeyi paylaşmak istiyorum. 1,5 litre suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat sadece bu. mükemmel sonuç alan arkadaşlarım var internette de araştırabilirsiniz ben biraz göz attım 1 ayda 5-7 kilo arasında kilo vermek mümkün arkadaşım 1 ayda 4 kilo verdi. sadece aklınızda olsun istedim başarılar

aç karnına mı içiyorsun yoksa günün herhangi bi saatinde mi işe yararsa ne güzel

denedim hiç bişey fark etmedi. üstelik akşam geç saatlerde içitiğimde boğazımı kuruttu gripli gibi dolaştım ortalıkta. benim görüşüm olumsuz.
diyet+ yürüyüş yapıp günde 1 maden suyu içmek olabilir, maden suyu içmek ile karbonatlı su aynı kapıya çıkıyor. sadece karbonatlı sudan bir fayda beklememek lazım.

aç karnına mı içiyorsun yoksa günün herhangi bi saatinde mi işe yararsa ne güzel

işin kötüsü mide asidiktir bu yediğimiz gıdalardaki mikropların ölmesini sağlar yani bizi hastalıktan korur. yemeğin üstüne karbonatlı su içmek bu yüzden zararlıdır. içilecekse yemekten 2 saat sonra veya yemekten en az yarım saat önce içilmelidir. yukarıda da fikrimi belirtmiştim ben bir faydasını görmedim aman vücuda zarar vermesin de...karbonatlı suyu deneyecekseniz de saatlere dikkat edin bence...

merhaba aç karnına içmeyi tavsiye ediyorlar yemek arası su içilmemeli ve yemeklerden 1 saat sonrası öneriler arasında. tabi bir tek karbonatlı suya bağlamayarak birazda dikkat ederek sonuç alırım diye umut ediyorum. sonuç alamayan arkadaşlarda var tabi herkeste etkili değil demek ki. etkili olup olmadığını denemeden bilemeyiz sonuçta ne kaybederiz başarılar...

Back
X