• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 8 kilo vermek istiyorum.diyet yada zayıflama yöntemi tavsiye edermisiniz

1 ayda 8 kilo die hedef belirlersen kendine veremezsin moral ve motivasyon 0 olunca bide aksi gibi kilo alırsın.bence onu ayda 4 kiloya düşür.ayrıca 1,54 boy için 60 kilo gerçekten sorun kendimden biliyorum 1,57 boy 56 kiloyum ve dolmalık biber gibiyim.banada bi çare lütfen:17:

teşekkur ederim canım 60 kilo hoş da boyum uzun deil 1.54 üm yani:D şükretmem gerek biliyorum ama mutsuz hissediyorum kendimi.

bende boy fukarasıyım 1,55 boyum.kilomdan haberim yok ama önemli değil kilo asıl sorunum göbek.nefes bile alamıyorum bazen göbeğim şiştiği zaman.o zaman bende size katalayım motivasonumuz artsın.hem zayıflayıp hemde incelelim.tek başıma başaramıyorum tatlı yemekten tulumbaya dönücem yakında çünkü regli olmuyorum off:(

bende 60 kıloyumm kavitasyon lenf dreneajjj uygulamasınaa gdcemmbakalımm faydalarıını grcekmıyım .d 4 seanss gıtcemm sana sauna esofmanı tavsiye edebilrim arkadasım bir aydaa bayagı berdi kilooo göbek gitti tamamen onu giyip dans ediyordı :53:

o arkadaşı benim cidden tavsiye ederim simdi 49 kiloyum başladığımda 57-60 arası bir seydim

Merhabalar;

KK da o kadar çok diyet yöntemi varki ben işin içinden çıkamadım birkaç tanesini yapmaya çalıştım ama başarısız oldum.

60 kiloyum.52 kiloya(eski kilom) düşmek istiyorum..

denenmiş kesin bir yönteme ihtiyacım var..

lütfen yardımcı olun bana..

benimde bugün 3.günüm
sabah 2 yumurta yarim dilim siyah ekmek
ara ögünler 2 bardak yesil cay
aksam 1 tabak domates marol salata bi dilim siyah ekmek

haftaya tartilcam kilo vermismim yada acligim yanima kar,mi kalicak :14:

canım baya sıkı bir diyet yapıyosun verirsin inşallah moralini yüksek tut..moral bozdukça yerleşiyo kilolar gitmek bilmiyolar

nasıl yani canım biraz açıklarmısın sauna eşortman bende var göbek gittimi??

2011 temmuzda başladım ben spor yapmaya 1 ay sauna esofman giyip akşamları dans ettim oryantal yaptım oryantalin tüm vücutta etkili olduğunu bliyordum internete yaz çıkar oryantal aerobik.Eşofman temmuz sıcağında feci terletiyordu zaten.Aerobik dışında omzuma sopa alıp bel çevirdim 50-100 arası egzersizde zaten mekik hareketleri mevcuttu.ramazana denk geldi benim kilo vermem iştahımda kesilmişti sahur ve iftarda yemek yemeye başladım pilavı tıka basa dolduran ben 1 kaşık falan koydum hatta hiç yemediğim zamanlar oldu yemekten hiç kısmadım başlarda ama bayramda herkes kilo verdiğimi söyledi etki etmiş yani yaptıklarım.göbeğim incelmişti belim başladığımda 80-83 arası bir şydi kilo verdikten sonra ölçtüğümde 76 olmustu.Sonra hayalimdeki vücuda tam kavuşabilmek için yemektende biraz kıstım.Bol su içtim.Şimdi belim 64 cm ..bundan 2-3 ay önce sanırım 1 ay karatay diyeti yaptım ve ekmek,hamur işi vs. olmadığı için menude göbeğim dahada gitti onuda tavsiye ederim kızlar ilk 3 gün açlıktan öldüğümü sandım ama alışkanlık yarattı bende artık oyle besleniyorum :)

Son düzenleme:
hadi ya süpersin.geçen sene ramazanda bende iftardan sonra her gün oryantal aerobik yaptım.ama yemeden kesmedim sayılır.yani tatlı pilav filan yedim.zaten klom az tek sorunumda göbek.ama bende sanki hiç gitmicek hissi var hep benimle kalıcak gibi.çok moralim bozuluyor ya.bir yerleşik düzenimde yokki.bir süre annemde kalıyorum bir süre kayınvalidemde.ama olucak 3 ay sonra her şeyi yoluna koyucam inşallah.

hadi ya süpersin.geçen sene ramazanda bende iftardan sonra her gün oryantal aerobik yaptım.ama yemeden kesmedim sayılır.yani tatlı pilav filan yedim.zaten klom az tek sorunumda göbek.ama bende sanki hiç gitmicek hissi var hep benimle kalıcak gibi.çok moralim bozuluyor ya.bir yerleşik düzenimde yokki.bir süre annemde kalıyorum bir süre kayınvalidemde.ama olucak 3 ay sonra her şeyi yoluna koyucam inşallah.

o zaman bir video var 8 dakikalık 8 minutes abs ondan yapabilirsin bana forumdan birisi önermisti ve cidden işe yarıyor göbek eritebilirsin günde 2 defa yapabilirsin istersen göbek kısmın feci yanıyor ve sauna esofmanıyla yap bu hareketi bence :)) benimde göbeğim eskiye nazaran tabiikide gitti mesela sabah kalkıyorum düpdüz...YEmek yedikçe öyle bir şişiyorki cok kötü gözüküyo bende buna bir çare bulamadım bu göbeğin erimediğinemi işaret :DD::DD

2011 temmuzda başladım ben spor yapmaya 1 ay sauna esofman giyip akşamları dans ettim oryantal yaptım oryantalin tüm vücutta etkili olduğunu bliyordum internete yaz çıkar oryantal aerobik.Eşofman temmuz sıcağında feci terletiyordu zaten.Aerobik dışında omzuma sopa alıp bel çevirdim 50-100 arası egzersizde zaten mekik hareketleri mevcuttu.ramazana denk geldi benim kilo vermem iştahımda kesilmişti sahur ve iftarda yemek yemeye başladım pilavı tıka basa dolduran ben 1 kaşık falan koydum hatta hiç yemediğim zamanlar oldu yemekten hiç kısmadım başlarda ama bayramda herkes kilo verdiğimi söyledi etki etmiş yani yaptıklarım.göbeğim incelmişti belim başladığımda 80-83 arası bir şydi kilo verdikten sonra ölçtüğümde 76 olmustu.Sonra hayalimdeki vücuda tam kavuşabilmek için yemektende biraz kıstım.Bol su içtim.Şimdi belim 64 cm ..bundan 2-3 ay önce sanırım 1 ay karatay diyeti yaptım ve ekmek,hamur işi vs. olmadığı için menude göbeğim dahada gitti onuda tavsiye ederim kızlar ilk 3 gün açlıktan öldüğümü sandım ama alışkanlık yarattı bende artık oyle besleniyorum :)

tebrik ederim azmin ve karrlılığından dolayı

benim de 3. günüm diyette sadece 200 gr verebildim..üstelik bide ekmek makinası aldım..artık işim daha da zor..

tatlım konu başlığına bakınca aklıma ilk gelen şu oldu, 8 kiloyu 1 ayda mı aldın 1 ayda vereceksin?bu acele niye?sonuçta bir ucundan başlayıp gram gram vermek bile yerinde saymaktan iyi değilmi?

1 ayda zor ya :5: sağlığın bozulur. Ben de diyetteyim çok aç kalmadan az az sık sık yiyorum. Hareket etmeye gayret gösteriyorum, su içiyorum, elimden geldiği kadar egzersiz yapıyorum. Bakalım işe yarayacak mı:14:

5 günde yarım kilo verebildim ama spordan dolayı.. Ayça kaya güzel bir diyet ama kilo vermek için deil .. kilo korumak için ve sağlıklı beslenmek için yapılabilr.zaten benim evde beslenme tarzım hemen hemen buna yakın...ben 5günde 5 kiloyu yapmaya karar verdim tekrar yarın başlıyacam inş umarım bu sefer başarırım kızlarrr
5 kilo versem 1 haftada deil 2 haftada.. bi görebilsem o günleri ama 3 aydır ancak 2 kilo verebildim.. kolay veremiyorum ben sanırım:(((

Back
X