1. Ayda burunda çökme olur mu

denizbaral

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2022
12
3
1
26
1 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum ama bantlarım çıktığından beri bir sürü sorun gözüme çarpıyor hiç estetikli bi burun gibi durmuyor önden fotoğraflarda kemer var gibi duruyor burun sırtımın iki yanında da kemik cıkıntısı var özellikle sağ taraf daha fazla kıkırdağa doğru inerken boşluk var gibi duruyor ve kemerimin törpülendiği yer gözüme çok çökük geliyor 1 buçuk aylık bi burunda bu kadar sorun olması normal mi ayrıca yamuk ve burun ucum çok top lütfen aynı şeyleri yaşayanlar cevaplayabilir mi Her gördüğümde ağlamamak için zor duruyorum

Ben de 14 gün oldu ameliyat yaptıralı ve burun ucum top yerleştirilmiş gibi bombeli bir anormal şişlik var, hiç geçecek gibi gelmiyor. Ama sizin bahsettiğiniz yamukluk gibi sorunlar muhtemelen ödemdir ve mutlaka geçer ilerleyen günlerde

Ben de 14 gün oldu ameliyat yaptıralı ve burun ucum top yerleştirilmiş gibi bombeli bir anormal şişlik var, hiç geçecek gibi gelmiyor. Ama sizin bahsettiğiniz yamukluk gibi sorunlar muhtemelen ödemdir ve mutlaka geçer ilerleyen günlerde
Fotoğraf atabilir misiniz muhtemelen sizinde öyle ilk haftalar inanılmaz kaba ve şiş oluyor zamanla yok olur kemik cıkıntısı gibi sorunlar yaşamadığınız sürece şiş pek problem değil zamanla kaybolur insallah

Fotoğraf atabilir misiniz muhtemelen sizinde öyle ilk haftalar inanılmaz kaba ve şiş oluyor zamanla yok olur kemik cıkıntısı gibi sorunlar yaşamadığınız sürece şiş pek problem değil zamanla kaybolur insallah
Özelden iletiyorum fotoğrafı, benim şişliğim çok farklı maalesef:( inşallah geçer

Fotoğrafı özel olarak attım size. Doktorum herhangi bir masaj vermedi ben de o yüzden dokunmuyorum ama hiç geçecek gibi gelmiyor, o kadar araştırma yaptım ama ilk defa böyle belirgin bir ödemle karşılaştım.

Özelden iletiyorum fotoğrafı, benim şişliğim çok farklı maalesef:KK43: inşallah geçer
Kesinlikle ödem burun sırtın ve burun ucun şuan çok şiş burun ucunda dediğin yeri gördüm öyle kalacağını sanmıyorum burun küçüldükçe oda normal şeklini alacaktır. Bence şimdiden bile burnun güzel duruyor düşünmemek çok zor ben de aynı durumdayım ama mecbur beklicez artık

Çok teşekkür ederim🥺 Kesinlikle çok iyi anlıyorum ben de sizi, beklemek çok zor geliyor sürekli fotoğraf çekip inceliyorum ama kendimize işkence aslında akışına bırakmamız lazım

Çok teşekkür ederim🥺 Kesinlikle çok iyi anlıyorum ben de sizi, beklemek çok zor geliyor sürekli fotoğraf çekip inceliyorum ama kendimize işkence aslında akışına bırakmamız lazım
Ben de öyle her sabah fotoğraf cekiyorum sürekli aynadan bakıyorum garip olan aynadan bakınca çok fazla gözüme batmıyor ama fotoğraf çekince resmen önden kemerli bi burnum var hiç yapmamışım gibi burun ucum aşırı yuvarlak felan psikolojim bozuldu resmen

Atıyorum özelden
Hiçç taktığın gibi bir problem yok bence, ben de baya bir kemer var sandım sjsjsj bahsettiğin o kemerli gibi görünüm bende de var burnumun ucu çok şiş olduğu için orda bombeli bir şişlik var o da kemer gibi görünüyor ama inan senin taktığın gibi bir sorun yok gayet güzel görünüyor burnun

Önden temiz bi görüntüde yok ama bi değişik duruyor ondan moralim bozuluyor 😂
Bence gayeet güzel duruyor cidden hiç takma kafana, daha bir ay olmuş o ödemlerin bir seneye kadar yolu var hem benimkinin halini görmedin mi resmen top yerleştirilmiş gibi psikolojimi bozdu sjsjsjs

1 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum ama bantlarım çıktığından beri bir sürü sorun gözüme çarpıyor hiç estetikli bi burun gibi durmuyor önden fotoğraflarda kemer var gibi duruyor burun sırtımın iki yanında da kemik cıkıntısı var özellikle sağ taraf daha fazla kıkırdağa doğru inerken boşluk var gibi duruyor ve kemerimin törpülendiği yer gözüme çok çökük geliyor 1 buçuk aylık bi burunda bu kadar sorun olması normal mi ayrıca yamuk ve burun ucum çok top lütfen aynı şeyleri yaşayanlar cevaplayabilir mi Her gördüğümde ağlamamak için zor duruyorum
Merhaba, burnunuzu ben de görebilir miyim? Şu an bahsettiğiniz şişlikler azaldı mı? Ben de şişliklerimin ne zaman azalacağını merak ediyorum.

Back
X