1. Ayda burunda çökme olur mu

Valla
1 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum ama bantlarım çıktığından beri bir sürü sorun gözüme çarpıyor hiç estetikli bi burun gibi durmuyor önden fotoğraflarda kemer var gibi duruyor burun sırtımın iki yanında da kemik cıkıntısı var özellikle sağ taraf daha fazla kıkırdağa doğru inerken boşluk var gibi duruyor ve kemerimin törpülendiği yer gözüme çok çökük geliyor 1 buçuk aylık bi burunda bu kadar sorun olması normal mi ayrıca yamuk ve burun ucum çok top lütfen aynı şeyleri yaşayanlar cevaplayabilir mi Her gördüğümde ağlamamak için zor duruyorum

Bende 1,buçuk ay önce ameliyat oldum bendede aynı sorunlar var napıcamı bilmiyorum kafayı yemek üzereyim o kadar para verdim yıllardır hayalim sonucu bu mu oldu umarım geçicidir umarım burdaki herkes hayalindeki burna kavuşur

1 buçuk ay önce burun ameliyatı oldum ama bantlarım çıktığından beri bir sürü sorun gözüme çarpıyor hiç estetikli bi burun gibi durmuyor önden fotoğraflarda kemer var gibi duruyor burun sırtımın iki yanında da kemik cıkıntısı var özellikle sağ taraf daha fazla kıkırdağa doğru inerken boşluk var gibi duruyor ve kemerimin törpülendiği yer gözüme çok çökük geliyor 1 buçuk aylık bi burunda bu kadar sorun olması normal mi ayrıca yamuk ve burun ucum çok top lütfen aynı şeyleri yaşayanlar cevaplayabilir mi Her gördüğümde ağlamamak için zor duruyorum
Bana özelden resim atabilirmisin?

İlk aylar burun çok ödemli olabiliyor. Öyle ki ödemden gerçekten yamuk ve ucu aşırı şiş durabiliyor, sanki öyle kalacakmış gibi. Deliklerden biri daha aşağıda veya küçük de durabiliyor burun ucu şişliğinin asimetrik oluşundan dolayı. Yandan görünüm bile gerçekten değişiyor zamanla. 6.aydayım özellikle ilk iki ay bunları yaşadım (hala da ara ara asimetrik, ciddi şişlikler oluyor) ve nasıl düzeldiğini de gözlemledim. Ciddi değişimlerden söz ediyorum. Bu platformda çok fazla uzmanlığı bu alanla alakalı olmayan fakat ilk aylarda burunlara bir sürü farklı teşhisler koyan paylaşımcılar var. Onlara da itibar etmeyin, doktorunuzun dediği gibi iyileşme sürecinizi yönetin ve stresli bir süreç biliyorum, bunu fazla düşünmeden günlük işlerinize yönelmenizi tavsiye ederim

Back
X