1 ayda ovulasyon testinde 3 kere çift çizgi gördüm

Merhabalar ben az önce üye oldum nereye yazmam gerekiyor nasıl danışmam gerekiyor bilemedim siz denk geldiniz size sormak istiyorum adetim bitikten snra ovülasyon testine başladım 3 gün silik çıktı 4. Ve 5. Gün silik çizgi de yoktu dün yaptım çok daha belirgin çıktı kıpkırmızı olmamada bgn yaptım tekrar silik çıktı kafam karışık dün yumurtlama gördüm mü görmedim mi anlayamadım napcamı bilemedim kafam çok karışık

Merhabalar ben az önce üye oldum nereye yazmam gerekiyor nasıl danışmam gerekiyor bilemedim siz denk geldiniz size sormak istiyorum adetim bitikten snra ovülasyon testine başladım 3 gün silik çıktı 4. Ve 5. Gün silik çizgi de yoktu dün yaptım çok daha belirgin çıktı kıpkırmızı olmamada bgn yaptım tekrar silik çıktı kafam karışık dün yumurtlama gördüm mü görmedim mi anlayamadım napcamı bilemedim kafam çok karışık Eki Görüntüle 3181053
İdrarı fazla kaçırdığınızdan olabilir. Rengi baya sarı . T çizgisi C çizgisinden daha koyu veya aynı koyulukta olucak. Birde adetiniz düzenliyse genelde adet başlangıcından 14. 16. Gün yumurtlama oluyor.

Evet adetim düzenli o koyu görünen günüm 14. Güne denk geliyor zaten ama bnce yumurtlama görmedim Bu ay hala silik çıkıyor bide hepsine eşit 4 damla yapıyorum

Back
X