1 ayda tam 10 kilo verdim.

jinjiyanazadi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
5
2
6
35
İstanbul
Sabahları 2 kayısı ile limonlu sıcak su içtim + 9 ot çayı
Sabah : light peynir domates salatalık ve light süt içtim +1 dilim çavdar ekmeği.
haftada 2 kez haşlanmış yumurta yedim .

ara : 1 küçük elma veya form 3 adet.

öğle yemeğinden önce yine 9 ot çayı ve yağsız sebze et yemekleri . Çok fazla olmayacak şekilde

yine 9 ot çayı akşam yemeğinde : domates ve peynir (light) yedim.

gece yatmadan önce yine 9 ot çayı içtim . Bu arada kesinlikle 6 dan sonra bir şey yemedim . 1 buçuk saat spor yaptım . 30 dk tempolu yürüyüş,30 dakika oryantel aerobik,30 dk cardio( ter gibi oluyorum ) Bu arada 87 kilo idim şimdi 77 kiloyum .Böyle hızlı kilo vermemin sebebi belki de yaşımdan da kaynaklanabilir. bu arada günde 3 litre su muhakkak ! 9 ot çayı aktarlarda satılıyor :)

Sabah : light peynir domates salatalık ve light süt içtim +1 dilim çavdar ekmeği.

öğle yemeğinden önce yine 9 ot çayı ve yağsız sebze et yemekleri . Çok fazla olmayacak şekilde

gece yatmadan önce yine 9 ot çayı içtim . Bu arada kesinlikle 6 dan sonra bir şey yemedim . 1 buçuk saat spor yaptım . 30 dk tempolu yürüyüş,30 dakika oryantel aerobik,30 dk cardio( ter gibi oluyorum ) Bu arada 87 kilo idim şimdi 77 kiloyum .Böyle hızlı kilo vermemin sebebi belki de yaşımdan da kaynaklanabilir. bu arada günde 3 litre su muhakkak ! 9 ot çayı aktarlarda satılıyor :)
o çayları günde 3 defadan fazla içme canım

ne güzel kilo vermisin maşallah devamını getirirsin inş. :46:

tebrik ediyorum sizi azminize hayran kaldım

1 ayda 10 kilo

bu arada o dokuzlu çay günlük 2 su bardağı yoksa bağırsaklarınızı alt üst yapar :34:

Ben de çarşambadan beri diyetteyim.tam 60 ile başladım şimdi 58.5 kiloyum 4 günde iyi sanırım.hedefim 47.İnşallah ulaşırım:(
Ancak tiroit problemim varmış.Doktor levotiron adlı bir ilaç verdi.Onu kullanıyorum.Umarım tiroit yüzünden kilo vermeme gibi bir durumum olmaz :(

Back
X