Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi günler 36 günlük bebeğim ilk hafta kakasini kendisi yapıyordu ama 1 haftadan sonra kendisi hiç kaka yapmadı 10 gün fitil yardımıyla kaka yaptırdık bu şekilde olan var mı neden dolayı olduğunu söyleyebilir misiniz teşekkür ederim
İyi günler 36 günlük bebeğim ilk hafta kakasini kendisi yapıyordu ama 1 haftadan sonra kendisi hiç kaka yapmadı 10 gün fitil yardımıyla kaka yaptırdık bu şekilde olan var mı neden dolayı olduğunu söyleyebilir misiniz teşekkür ederim
Kabız mi? Benim kızım günde 2 3 kez yapardı sonra 1 e indi bazen bazen 2 gün yapmaz pis hemşire bana açtir o yüzden yapmaz demişti bı carpasim gelmişti halbuki süt+ mama veriyordum hadsiz çok bilmişler hayır dememe rağmen ısrar ediyordu neyse yine sinirlendim doktoru ne diyor ?