1 aylık bebek beslenmesi?

Manifest1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2022
116
-30
46
1 aylık bebeğim geceleri 2 saate bir uyandirmama gerek varmı? Kilosu iyi kendisinin uyanmasini mi beklemeliyim ?

1 aylık bebeğim geceleri 2 saate bir uyandirmama gerek varmı? Kilosu iyi kendisinin uyanmasini mi beklemeliyim ?
Bence var, en azından 2. Ayı doldurana kadar kaldırıp emzirmry öneriyorlar zaten yenidoğanlar kendisi 2 saate bir acıkıyor genelde. Bebeğiniz kaç saat uyuyor ki 2 saate bir uyandırmadığınızda

4-5 saat uyuyor bazen
Bence sakıncalı kan şekeri bakımından, bebeğim 2 buçuk aylık 2 aylıkken emzirme danışanıma gittiğimde 2 ayını dolduran bebek anca 3 4 saat aç kalabilir 1 aylık bebeğe göre 4 5 saat çok uzun ve açlık şeker o denge bozulur bana öyle demişlerdi

Ben kızım uyurken uyandırmadım çünkü acıktığında uyanıyorlar yenidoğan iken uyandırıp çok emzirdim sarılık olmasın diye sonrasında uyandıkça emzirdim sorun olmadı şuan 3 aylık

1 aylık bebek daha önce sarılık geçirdimi? Çok uyumasinin nedenleri bu oluyor . Kilosundan ziyade şuanda memeler tam kontrolsüz süt üretimi zamanı bol bol emzirmelisiniz özellikle geceleri. bu sutunuzun bebeğinizin beslenmesi oranında artması demek . Eğer en fazla 3 saati geçirirseniz bu sütun azalmasına neden olabilir . Yani ben 4-5 saatlik uykuyu 1,5 yaşında yaşadım bence 1 aylık bebek için çok fazla açlık süresi . Uyandırmalisiniz şuanda zaten 2. Ayın sonunda o sizi uyandıracak kurulu saat gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…