Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence var, en azından 2. Ayı doldurana kadar kaldırıp emzirmry öneriyorlar zaten yenidoğanlar kendisi 2 saate bir acıkıyor genelde. Bebeğiniz kaç saat uyuyor ki 2 saate bir uyandırmadığınızda
Bence var, en azından 2. Ayı doldurana kadar kaldırıp emzirmry öneriyorlar zaten yenidoğanlar kendisi 2 saate bir acıkıyor genelde. Bebeğiniz kaç saat uyuyor ki 2 saate bir uyandırmadığınızda
Bence sakıncalı kan şekeri bakımından, bebeğim 2 buçuk aylık 2 aylıkken emzirme danışanıma gittiğimde 2 ayını dolduran bebek anca 3 4 saat aç kalabilir 1 aylık bebeğe göre 4 5 saat çok uzun ve açlık şeker o denge bozulur bana öyle demişlerdi
Ben kızım uyurken uyandırmadım çünkü acıktığında uyanıyorlar yenidoğan iken uyandırıp çok emzirdim sarılık olmasın diye sonrasında uyandıkça emzirdim sorun olmadı şuan 3 aylık
1 aylık bebek daha önce sarılık geçirdimi? Çok uyumasinin nedenleri bu oluyor . Kilosundan ziyade şuanda memeler tam kontrolsüz süt üretimi zamanı bol bol emzirmelisiniz özellikle geceleri. bu sutunuzun bebeğinizin beslenmesi oranında artması demek . Eğer en fazla 3 saati geçirirseniz bu sütun azalmasına neden olabilir . Yani ben 4-5 saatlik uykuyu 1,5 yaşında yaşadım bence 1 aylık bebek için çok fazla açlık süresi . Uyandırmalisiniz şuanda zaten 2. Ayın sonunda o sizi uyandıracak kurulu saat gibi.