merak etme zoru gitmiş azı kalmış biraz sabırlı olman gerek eminim seninkide güzel olucaktır.alçıların alındığında hemen mutsuzluğa kapılma sakın ben o hatayı yaptım çünkü.ilk açıldığında çok fazla şiş oluyor dümdüz görünüyor ama 15 gün içerisinde şekli iyice ortaya çıkmaya başlıyor.şimdiden güle güle kullan burnuşunu.geçmiş olsun
Süper olmuşş ba-yıl-dım bit-tim ben Veli ASLAN'ı düşünüyorum. Sen Hocayla doğal olsun kalkık olmasın gibilerinden konuştun mu.. Tembih etmek çok önemli sanırım en büyük korkum put gibi burun olması.
Süper olmuşş ba-yıl-dım bit-tim ben Veli ASLAN'ı düşünüyorum. Sen Hocayla doğal olsun kalkık olmasın gibilerinden konuştun mu.. Tembih etmek çok önemli sanırım en büyük korkum put gibi burun olması.
teşşekkür ederim ben doktoruma sadece ucunun kalkık olmasını söyledim kavisli olsun demeyi unutmuşum ve sonuç olarakta kavissis ama kalkık bi burnum oldu başlarda kavis yok diye üzülüyordum ama gittikçe sevmeye başladım burnumu en azından yüzüme yakıştığı şekilde yapmış doktorum.sende doktorunla konuşurken mutlaka ne istediğini nasıl bir burun hayal ettiğini anlat daha sonra hayal kırıklığı yaşamak çok kötü oluyor