1 aylık burnum...

teşşekür ederim erdinç ak üsküdar hospitalturk hastanesinde çok iyi bir doktor herkese tavsiye eedebilirim

doktorumdan çok memnunum erdinç ak ve çok da uygun fiyatlar veriyor bir kere görüşmenizi tavsiye ederim kararınızda etkili olacaktır diye düşünüyorum

bayıldım çok hoş görünüyorsun.harika olmuş.ben de dün oldum ameliyatımı..şu an çok şişti ve morardı umarım benimki de seninki gibi olur

bayıldım çok hoş görünüyorsun.harika olmuş.ben de dün oldum ameliyatımı..şu an çok şişti ve morardı umarım benimki de seninki gibi olur

merak etme zoru gitmiş azı kalmış biraz sabırlı olman gerek eminim seninkide güzel olucaktır.alçıların alındığında hemen mutsuzluğa kapılma sakın ben o hatayı yaptım çünkü.ilk açıldığında çok fazla şiş oluyor dümdüz görünüyor ama 15 gün içerisinde şekli iyice ortaya çıkmaya başlıyor.şimdiden güle güle kullan burnuşunu.geçmiş olsun

Süper olmuşş ba-yıl-dım bit-tim ben Veli ASLAN'ı düşünüyorum. Sen Hocayla doğal olsun kalkık olmasın gibilerinden konuştun mu.. Tembih etmek çok önemli sanırım en büyük korkum put gibi burun olması.

yüzünün ifadesini çok değiştirmiş.çok yakışmış farklı bi hava vermiş yüzüne güle güle kullan cnm.

teşşekkür ederim ben doktoruma sadece ucunun kalkık olmasını söyledim kavisli olsun demeyi unutmuşum ve sonuç olarakta kavissis ama kalkık bi burnum oldu başlarda kavis yok diye üzülüyordum ama gittikçe sevmeye başladım burnumu en azından yüzüme yakıştığı şekilde yapmış doktorum.sende doktorunla konuşurken mutlaka ne istediğini nasıl bir burun hayal ettiğini anlat daha sonra hayal kırıklığı yaşamak çok kötü oluyor

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/418457-cigdm_ece-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…