1 aylık burnummmm

Aseka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
42
0
86
35
İstanbul
Kızlar merhaba. Ilk resim bantların çıktığı ve psikolojimin bozulduğu ilk gun :) ikincisi ise şimdi ki hali tam 32 gunluk. Artık daha mutluyum hersey zamanla oturacak gibi :) degisimi resimleri karşılaştırınca daha iyi anlıyor insan.

Son düzenleme:
ilk açıldığında çok şişmiş canım, boşuna moralini bozmuşsun. şu anki hali gayet güzel gözüküyor, ki hala şiştir eminim ama yandan o bile belli olmuyor pek.

ilk açıldığında çok şişmiş canım, boşuna moralini bozmuşsun. şu anki hali gayet güzel gözüküyor, ki hala şiştir eminim ama yandan o bile belli olmuyor pek.

Aynen sis olduğunun farlındaydım ama yine de insan kötü oluyo :) şimdide hafif kemer gibi duran çıkıntıdan rahatsızım ama zamanla cok indi dahada iner diye tahmin ediyorum. Bekleyip gorcez artık

Kızlar merhaba. Ilk resim bantların çıktığı ve psikolojimin bozulduğu ilk gun :) ikincisi ise şimdi ki hali tam 32 gunluk. Artık daha mutluyum hersey zamanla oturacak gibi :) degisimi resimleri karşılaştırınca daha iyi anlıyor insan.

ImageShack - image.jpg

Aseka , burnun gercekten gıtgıde daha guzel olmuş, daha da ıyı olacağa benzıyor, sevındım adına canım

ImageShack - image.jpg
çok güzel olmuş güle güle kullan cnm. maşallah :)

off buruna bakk yaa müthişş maşallahhh şişlerin çabuk iniyo. hepimizin o ilk günlerde pskolojisi bozulmuştur. seninde dediğin gibi haftalar sonra moral yerine geliyor burnun güzelleştiğini görünce.. ömürlük olsun inş. burnun çok hoş. şişlerin tamamen inince daha da güzel olcak.. güle güle kullan burnuşunu :))

ImageShack - image.jpg

Çok güzel görünüyor canımm maşallah şişlikler tamamen inince düşünemiyorum

ImageShack - image.jpg

Burnumun eski hali 2.sayfada :)

geçmiş olsun canım güzel olmuş çok cici bi burun kaviside güzel:

Back
X