Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1 aylık gebelikte çok mide bulantısı ve fazla halsizlik yorgunluk normal mi ? :(
Mide bulantım hiç olmadj benim ama hamileliğimin en büyük etkisi yorgunluktu bana kolumu bile kaldıramıyordum hep yorgun ve aşırı güçsüz hissediyordum normal seninkide yani
Canım bende 5.haftada halsizlik ve bulantı basladı 9.haftaya giricem hala aynı... Dr. 12.haftada biter dedi ama extra bulantı ilacı da verdi baya iyiyim su an yemek yemeye falan mecalim yoktu o denli kotuydum bulantı ilacı kendime getirdi beni. Bazı bunyeler gebelik hormonunu kaldıramıyor korkma ama dr.a git mutlaka ve ilaç versin
Canım bende 5.haftada halsizlik ve bulantı basladı 9.haftaya giricem hala aynı... Dr. 12.haftada biter dedi ama extra bulantı ilacı da verdi baya iyiyim su an yemek yemeye falan mecalim yoktu o denli kotuydum bulantı ilacı kendime getirdi beni. Bazı bunyeler gebelik hormonunu kaldıramıyor korkma ama dr.a git mutlaka ve ilaç versin
Peki ilaci ezcaneden direk alabiliyor muyuz? Yani doktora gidene kadar bayilcam bu bulantilardan istah sifir hic birsey yiyemiyorum suan bulanti bilekligini arastiyorum o derece
Peki ilaci ezcaneden direk alabiliyor muyuz? Yani doktora gidene kadar bayilcam bu bulantilardan istah sifir hic birsey yiyemiyorum suan bulanti bilekligini arastiyorum o derece
Canim hiçbir fikrim yok istersen ilaç ısmini vereyim eczaciya bir sor.. tehlikesi olacağını zannetmiyorum çünkü içinde vitaminler var ama sen sormadan kullanma derim
Canim hiçbir fikrim yok istersen ilaç ısmini vereyim eczaciya bir sor.. tehlikesi olacağını zannetmiyorum çünkü içinde vitaminler var ama sen sormadan kullanma derim
Pazartesi gidicem bakalım faydası oluyor mu kesin? Ben ağzıma su bile süremiyorum herşey kokuyor ve tiksinti var sürekli eğer gerçekten işe yarıyorsa bende soruyum doktora ama doktor işe yarar demez kullanan daha iyi bilir heralde diye danisayim size canim :)
Pazartesi gidicem bakalım faydası oluyor mu kesin? Ben ağzıma su bile süremiyorum herşey kokuyor ve tiksinti var sürekli eğer gerçekten işe yarıyorsa bende soruyum doktora ama doktor işe yarar demez kullanan daha iyi bilir heralde diye danisayim size canim :)
Canım inan yemek yiyemez hale gelmiştm onun içince yemekde yedim uykum da düzene girdi bulantilar azaldı hatta yok denecek kdr bitti ..premesis ilacın adı sor doktora yazar zaten hiçbir zararı yok
Ya cok tesekkur ederim bugun doktora gittim kusmadigin surece ilac yok dedi yahu yemek yemiyorum ki kusayim dedim yiyebildigini ye dedi valla saka gibi artik ne yapcagimi sasirdim ben aksam ben bu ilaci aliyim bari en azindan yemek yiyebiliyim ya :) tesekkur ederim :)