1 aylık hamile ve şeker hastasıyım dr. tavsiye edebilirmisiniz?

AysnTuNc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
12
8
86
39
merhaba henüz 1 aylık hamileyim dün aksam ılk kez ultrasonda gorduk nokta gıbıydı hıc bısey anlamadım :(
daha önemlisi şeker hastasıyım ben. gıttıgım dr benı cocuktan ve kendımden soguttu desem yeridir.
bana sahip çıkacak beraber halledicez dicek bi doktor arıyorum. tabi her gitmeye dünya para dökmem mümkğn değil. çalışıyorumda aksamları iş çıkışı gidebileceğim yer olursa çok iyi olcak.
esenyurt beylıkdüzü civarı. nasıl yol izlemeliyim bilmiyorum. akşamdan beri hiç bişey yapmıcam olursa olsun diyorum ama 4 yıldır beklıyorum ben bu bebeği biri bişey desin psikolojikte olsa desteğe ihtiyacım var.

mrb bende şeker hastadıyım ve 6 haftalık gebeyim.doktora gittiniz mi. sonucunuz nedir yazarmısınız bana
Kizlar hba1c degeriniz kac.. ben bebeklerimi hep kaybettim bende seker hastasiyim 7. Kez dusuk yaptım doktorum hep degerin yuksek dedi 6.4 6.2 falan oluyordu simdi 6.0 yaptım simdide kimyasal gebelik oldu

öyle bişey istemedi dr. diyabet hemşiresine yönlendirdi

Aslina bakarsanız asıl istemesi gereken deger budur.. imkanınız var ise sonuc göstermeye gittiginizde doktorunuza danışın.. cunku bu deger şekerinizin ortalama 3 aylık degerini gösteriyor ve 6.0 ın üzerinde olması kötü bir durum normal hasta olmayan insanların bile bu degeri 5.7 5.5 vs aralığında iken bizde 6.0 ı gormek istiyor doktorlar

Back
X