1 Aylık Kalori Diyetim

seyda586

Boy 156—-Başlangıç 56- Güncel 49.0- Hedef 47
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
671
596
303
Konya
Arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım fakat istikrarsız olmuştum çünkü kimse bana katılmamıştı :110: tek olunca da saldım tabii. Kendimden bahsedeyim 1.56 boyunda 56 kilo bir kızdım balık etli şişkomsu gibi:dondurma: 51 e kadar da indim hatta foto koyucam alta ki gaza gelelim az kilo olmasına rağmen boy kısa olduğu için çok farkediyor. Bugün sabah tartıda 52.5 kg çıktım. Hedefim üniversiteye dönene kadar yani 1 ayda 47 ye inmek 5 kilo zor olabilir bir ayda ama en azından 50 nin altını görmem benim için çok iyi olacak yaza da ablamın düğünü var :KK200:
Günlük hedefim 700 maksimum 800 kalori spor yok malesef. Normalde hergün yarım saat öğrenci evimde yürüyordum koşu bandında ama şuan burda yok malesef. Diğerlerini de evde yapasım gelmiyor ama biraz kilo vermeye başladığımı görürsem belki gaza gelebilirim :deli: bana katılmak isteyen varsa buyurun.
Bu arada bugün 1000kalori almıştım :oops: yarın başlıyoruumm :KK54:
A2FD6168-34AC-4E19-9211-6A5003216EFA.webp

Son düzenleme:
Bugün sabah 52.0 olarak uyandım :KK76: her sabah tartılmazsam olmaz :KK49:
Kahvaltımı geç yapıyorum biraz akşam da 6-7 gibi yiyorum günde 2 öğün yani Şimdi haşlanmış yumurta yaptım yoğurtlu protein alalım azcık:kk77: bir tane küçük peynirli poğaça yedim ekmek yerine :olamaz: Bir bardak da şekersiz çay toplam 350 kalori aldım. Akşama da lahana sarması yemeyi düşünüyorum.

Belimi ölçtüm bu arada 73 :silah: bacaklarım falan çok zayıf üstten alıyorum kilo kollarım ve popo göbek gidiyor:KK61:ölçülerim 87-73-94 nasıl orantısız olduğumu siz düşünün :KK43:

Son düzenleme:
Canım incelirsin merk etme. 94 kalça kısmın mı üst kısmın mı? Çünkü 87 cm üst bölge için ideal yeterli bölge. Belden incelmen lazım sadece. Diğer bölgeler de zaten birer ikişer cm farkeder mutlaka. Devam et moralini bozma. Unutma bıraktıgında aynı kalıcaksın, ama sebat edip devam edersen şuanki halinden çok daha iyi olacağın kesin.

1 mil leslie yaptım yorucuymuş cidden baya yoruldum ama. Bugünü 780 kalori ile bitiriyorum su çok az içiyorum yatana kadar içmeye çalışıcam yine

Sabah yine 1 haşlanmış yumurtayla yoğurt yedim çok az da ekmek yaklaşık 300 kalori aldım belimi yine ölçtüm 71.5 çıktı bir günde 1.5 cm incelme normal mi acaba :KK76: yine 52.0 çıktım ama yarın eksi göreceğimi düşünüyorum çünkü iki üç günde bir anca wc ye çıkıyorum, regl de geldi gelecek :110:

Üç tane cips iki yudum da kola içtim bence fazla değil ha :KK47:

Activia küçük çilekli yoğurt yiyorum şimdi bi saat sonra da mercimek çorbası içeceğim biraz da salata yatana kadar acıkırsam eti form bisküviden atıştırırım 750 kaloriyle günümü tamamlayacağım

Sadece küçük activia çilekli yoğurt yedim canım pek bir şey istemedi. Tuvalete çıkamayışımın 4.günü hala aynı kilodayım 52.0 yine iyi bence tuvalete gitmememe rağmen

Dün akşama doğru sanki biraz kaçırdım gibi arkadaşlarla görüştük 5-6 tane yaprak sarması
4-5 kaşık kuru fasulye 4 dilim de unonun ekmekleri var ya çavdarlı onlardan bir de çok küçücük bir ekmeğe nutella ve bikaç kraker :eek: ama diyeti bozmuş değilim tabi ki. Bugün kaldığım yerden devam ediyorum dün tahminlerime göre 1100-1200 kalori almışımdır
Çarşamba günü tartılıcam bir haftada ne kadar değişiklik olacak merak ediyorum. Bugün dünü telafi etme günü

Canım spor yapmasan bile 1000 kalorinin altında alma bari saglıgın riske girer değmez bence bende kalori hesabı yapıyorum 1200 ama genelde 1000 anca oluyo spor çok yapıyorum

Dün akşama doğru sanki biraz kaçırdım gibi arkadaşlarla görüştük 5-6 tane yaprak sarması
4-5 kaşık kuru fasulye 4 dilim de unonun ekmekleri var ya çavdarlı onlardan bir de çok küçücük bir ekmeğe nutella ve bikaç kraker :eek: ama diyeti bozmuş değilim tabi ki. Bugün kaldığım yerden devam ediyorum dün tahminlerime göre 1100-1200 kalori almışımdır
Çarşamba günü tartılıcam bir haftada ne kadar değişiklik olacak merak ediyorum. Bugün dünü telafi etme günü
Canım bak sana önerim 2 günlük protein diyeti yap hemen telafisi olur

Sabah 2 haşalanmış yumurta peynir
Öğlen 2 haşlanmış yumurta peynir veya 200 gr et veya tavuk veya balık 1 bardak ayran
Akşam yine aynı birini seçip mesela 200 gr haşlanmış veya ızgara tavuk 1 bardak ayran

Ben kızımın dopum gününde ne bulduysam yemiştim tüm gün 1 kilo almıştım 2 gün protein diyeti yaptım hemen gitti

Canım benim boyum zaten baya kısa olduğu in günlük normalde almam gereken kalori zaten 1500-1600 kilo vermek için de 1000in altında kalıyorum :)

böyle düşük kAlorili bir diyetle sadece metabolizmanız yavaşlar vucüt alarm durumuna geçer ve kilo almaya başlarsınız. obezite tedavisinde bile 1200 kalorilik diyet veriliyor hastalara. önce gidin bir diyetsiyende metabolizma hızınızı ölçtürün sonra ona uygun diyet yapın.

böyle düşük kAlorili bir diyetle sadece metabolizmanız yavaşlar vucüt alarm durumuna geçer ve kilo almaya başlarsınız. obezite tedavisinde bile 1200 kalorilik diyet veriliyor hastalara. önce gidin bir diyetsiyende metabolizma hızınızı ölçtürün sonra ona uygun diyet yapın.
obezite tedavisinde 1200 kalori verilirken benim 800-900 kalori almam normal değil mi zaten :KK64: yani onların günlük normalde alması gereken kalori 2000in üstündeyken benim 1500

obezite tedavisinde 1200 kalori verilirken benim 800-900 kalori almam normal değil mi zaten :KK64: yani onların günlük normalde alması gereken kalori 2000in üstündeyken benim 1500

Hayir degil. Mesela ben diyetisyene giderken benim metabolizma hizim 2000 lerde idi ilk hafta icin bana 1700 kalorilik bir diyet vermisti.

Hayir degil. Mesela ben diyetisyene giderken benim metabolizma hizim 2000 lerde idi ilk hafta icin bana 1700 kalorilik bir diyet vermisti.
Haklısın canım ama ben günlük 1300-1400 kalori aldığımda kilom değişmiyor hiç hatta kilo alıyormuşum gibi oluyorum ben mi kalori hesaplayamıyorum acaba

Muhtemelen hatali hesap yapiyorsundur. Birde metabolizma hizi boya filan cok bakmaz. Tamamen fizyolojik saglikla alakali.

Back
X