Arkadaşlar daha önceden de konu açmıştım fakat istikrarsız olmuştum çünkü kimse bana katılmamıştı
tek olunca da saldım tabii. Kendimden bahsedeyim 1.56 boyunda 56 kilo bir kızdım balık etli şişkomsu gibi
51 e kadar da indim hatta foto koyucam alta ki gaza gelelim az kilo olmasına rağmen boy kısa olduğu için çok farkediyor. Bugün sabah tartıda 52.5 kg çıktım. Hedefim üniversiteye dönene kadar yani 1 ayda 47 ye inmek 5 kilo zor olabilir bir ayda ama en azından 50 nin altını görmem benim için çok iyi olacak yaza da ablamın düğünü var 
Günlük hedefim 700 maksimum 800 kalori spor yok malesef. Normalde hergün yarım saat öğrenci evimde yürüyordum koşu bandında ama şuan burda yok malesef. Diğerlerini de evde yapasım gelmiyor ama biraz kilo vermeye başladığımı görürsem belki gaza gelebilirim
bana katılmak isteyen varsa buyurun.
Bu arada bugün 1000kalori almıştım
yarın başlıyoruumm 

Günlük hedefim 700 maksimum 800 kalori spor yok malesef. Normalde hergün yarım saat öğrenci evimde yürüyordum koşu bandında ama şuan burda yok malesef. Diğerlerini de evde yapasım gelmiyor ama biraz kilo vermeye başladığımı görürsem belki gaza gelebilirim

Bu arada bugün 1000kalori almıştım

Son düzenleme: