• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Aylık Kalori Diyetim

Canım bir de şöyle bi durum var her yiyip içtiğimizin kalorisini malesef tam olarak hesaplayamıyoruz yani ben şuan günlük 700-800 yiyorum bana göre ama bu belki de 1000 kaloridir ben hesaplayamadığımdandır. Günlük kilomu korumak için almam gereken kalori miktarı 1650 gösteriyor bana
Bana da o civarda gosterio, bazal da 1300.
Ben myfitnesspal kullaniorum, nolur nolmaz die yedigimden biraz fazla giriorum. Yani 1400 hesapliosam gercekte ya 1400 dür yada daha az. Bilemiorum 1000 fln yedigim gunler oluo ama korkuorum vucut kendini kitlicek die :))

Bana da o civarda gosterio, bazal da 1300.
Ben myfitnesspal kullaniorum, nolur nolmaz die yedigimden biraz fazla giriorum. Yani 1400 hesapliosam gercekte ya 1400 dür yada daha az. Bilemiorum 1000 fln yedigim gunler oluo ama korkuorum vucut kendini kitlicek die :))
Ben FatSecret kullanıyodum ama artıı bakma ihtiyacı duymuyorum hemen hemen tahmin edebiliyorum ne kadar yediğimi. Sen bu şekilde yeme düzeniyle kilo verebildin mi?

Belim 70 cm e düştü sonunda kilom hala aynı ama wcden olduğunu düşünüyorum :KK49: bu sabah bir parça börek yedim ve yarım ayran içtim. Bugün ananemin ölümünün üzerinden 1 yıl annemin ölümünden ise 3 ay geçti mevlüt okutuyoruz evimizde etli pide yerim büyük ihtimalle bi tane

2 küçük parça etli pide 1 tulumba tatlısı yedim yarım ayran içtim

Biraz fındık ve antep fıstığı yedim yeşilçay içip yatarım bugün

Belim 70 cm e düştü sonunda kilom hala aynı ama wcden olduğunu düşünüyorum :KK49: bu sabah bir parça börek yedim ve yarım ayran içtim. Bugün ananemin ölümünün üzerinden 1 yıl annemin ölümünden ise 3 ay geçti mevlüt okutuyoruz evimizde etli pide yerim büyük ihtimalle bi tane
Basin saolsun canim, allah sabrini versin

Bugün dışardaydım ne yediğimi söylemek istemiyorum aslında ama sonra bakıp da utanayım. Bir güncük yedim ama ne yapayım :110: sabah bi dilim ekmek ve biraz peynir
Yarım ayran
Sahlep hepsini içemedim
Tavuk hamburger ve patatesi ile allahtan kolasını içmedim hamburgerin de bir ekmeğini çıkardım
Bir avuç da fındık.
Çarşambaya eksilerle dönücem ama yarın tam gaz devammm :sinirli:

24ünde 52.5 kg ile diyete başladım bugün 11 gün geçti ve ben şuan 51.3 kiloyum :KK49::nazar::nazar: hedefim 47 kg ayın 15inde dönüyorum üniversiteye dönene kadar 49.9 olmak istiyorum:cool:

Sabah 51.2 çıktım tartıda çarşamba günü 50.9 olmak istiyorum. Çok saçma bi menüm olduğu in yazıp insanlara kötü örnek olmak istemiyorum çünkü neredeyse tek öğün besleniyorum ama bu diyet yapmak için tam da bilerek değil canım istemiyor pek evde yemek yemek. Bugün mesela sabah bir yoğurt yedim akşaa doğru bir kebap dürüm yedim sadece et ekmek bir de ayran başka bir şey yemedim tüm günlerim böyle geçiyor. Kilo vermenin sırrı sanırım aç yatmak :) aç kalmadan kilo verdim diyen yalan söylemiş olur bence

Neredeyse 15 gündür aynı kilodayım 51.5 falan hep sabahları. Dikkat de etmedim doğrusu. Evimde koşu bandım var bugün başladım yarım saat hızlı tempo ile biraz yediklerime de dikkat edicem bakalım, umarım hedefime ulaştım yazılarını da yazarım :) aslında göze çarpan kilolu biri değilim ama 4 kilocuk verebilirsem çok iyi olacakkk:))

Girmeyeli baya olmuş buraya ve beeen 50.8 kiloyum :nazar: bir de adet oldum olacağım bir iki kilonun bu hafta sonunda gideceğini düşünüyorum. Hedefim olan 47ye çok az kaldı. Belimin ölçüsü de 69.5 :KK49:

Back
X