1 aylık sürelerde burun resimlerim...

miss_angela

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
671
1
118
37
günden güne nasıl değişiyor bakın kızlarrr..iyi ve kötü yorumlarınızı bekliyorum zemuszemus

Son düzenleme:
Zamanla güzelleşiyo gerçekten. Kendimi düşünüyorumda benim alçım çıktığında aynada kendimi gördüğüm zaman tansiyonum düştü okadar kötüydü şimdi çok şükür :)
Güzel olmuş güle güle kullan..

tuğrul marala 2 milyara yaptırdım canım...sadece nefes alamıyorum bir buçuk ay oldu neden hala açılmadı burnum bilmiyorum yaa:(
ne zaman geçer sizce

Zamanla güzelleşiyo gerçekten. Kendimi düşünüyorumda benim alçım çıktığında aynada kendimi gördüğüm zaman tansiyonum düştü okadar kötüydü şimdi çok şükür :)
Güzel olmuş güle güle kullan..

canım çok teşekkür ederim senın burnunda çok güzel baktım profilinden maşşallah
benım nefes alma sorunum var hala geçmedi napıcam bilmiyorum beklememmi gerekiyo sence:sm_confused:

canım çok teşekkür ederim senın burnunda çok güzel baktım profilinden maşşallah
benım nefes alma sorunum var hala geçmedi napıcam bilmiyorum beklememmi gerekiyo sence:sm_confused:

Çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan Deniz suyu spreylerinden kullandın mı canım. Pıhtılaşmadan, şişlikten kaynaklı olabilir sanırım.

Çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan Deniz suyu spreylerinden kullandın mı canım. Pıhtılaşmadan, şişlikten kaynaklı olabilir sanırım.

kullandım canım kullanmammı bugun doktora gittim 6 ayda hala geçmezsekulak burun boğazda radyoterapi mi ne ışınlarla burun içi kanatlara uygulanıyomuş açıyomuşş uzman doktor sinan ertürk söyledi adapazarındananiknanik

son hali gayet iyi görünüyor canım,ama nefes problemim benimde var,geçicek çok şiş dedi doktorum bekliycez bakalım:(

teşekkürler kızlar..çok saolun..inşallah en kısa zamanda nefesim de açılır öpüyorum sizi

Back
X