1. bebei tp 2. doal hamle kalan varm??

nurnberg

Kızım yaşama sevincim
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
201
1
96
Sakarya
benım 18 aylık bı kızım var. o tüp bebek tedavısı sonucu oldu. sımdı 2. bebegımı ıstıyorum. tüp bebek tedavısı ıcın ne maddı nede manevı gücüm var şuan. 1. bebegıne tüp bebek tedavısı sonucu 2. gebelıgı dogal yoldan basaran varmı aranızda?? var ıse ltf cevap verın

valla ben değil ama bir tanıdığım bu şekilde hamile kaldı. ilk oğlu 2,5 senenin ardından tüp bebekle oldu.sonra nasıl olsa doğal yoldan olmuyor diye korunmamışlar ve ilk oğlu 8 aylıkken tekrar hamile kaldı. şimdi iki oğlu var.

arkadasımın öle oldu bes yıl sonra tuple ıkızlewerı oldu ıkı kız.................bunlar sekız aylıkken bı baktı hamıle kalmış..........bı kızı daha oldu üçüz gıbıler...................oluyo valla kısmetse

evt bende varım ilk tüp bebek denememden sonra ikizlerimi erken doğumla kaybettim ve ilginç bir şekilde 9 ay sonra hamile kaldım hala bile inanamıyorum

bizimde bi tanıdık tüp bebekle ikizleri oldu sonra 1 yıl falan geçti bi oğulları daha oldu normal yoldan bu defa.Allahın nasipi işte..

benim çok yakın arkadaşımında tüpleri tıkalıydı,tüp bebekle ikizlerine hamile kaldı. ikiz oğlu oldu. nasılsa olmuyor diye korunmamış ve hamile kaldı.ikizler daha 20 aylık ve arkadaşım önümüzdeki ay üçüncü oğlunu doğurcak.

Kızlar niyeyse ben de bundan sonra öyle hamile kalacağıma inanıyorum..Galiba bunda bende pco olması ve psikolojik olarak rahatlamış olacağımın etkisi var...

Kızlar niyeyse ben de bundan sonra öyle hamile kalacağıma inanıyorum..Galiba bunda bende pco olması ve psikolojik olarak rahatlamış olacağımın etkisi var...

aynen ben de bundan sonra dogal yolla kalacagimi zannediyorum. dogurduktan 6 ay sonra calismalara baslayacagim:)

pko yum bende. doktorlarım kalabılırsınde kalamayabılırsınde dıye. ben calısıyorum 1 senedır

Back
X