1. bebekte sezeryan olup 2. bebeğe hamile kalanlar... cevap lütfen

defneYosun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
118
1
46
ben 2009 yılı mart ayında sezeryan ile ilk çocuğumu dünyaya getirdim. şimdi 10 haftalık hamileyim:49:
etraftan duyduğum kadarıyla fazla kiko alımı olunca sezeryan dikişleri açılabiliyormuş. internette araştırma yaptım ama birşey bulamadım. kilo alımına dikkat edeceğim ama ne kadar? nasıl?

böyle birşey yaşayan var mı? yada etraftan duyduklarınız kadarıyla yardımcı olabilirmisiniz?

ben 2009 yılı mart ayında sezeryan ile ilk çocuğumu dünyaya getirdim. şimdi 10 haftalık hamileyim:49:
etraftan duyduğum kadarıyla fazla kiko alımı olunca sezeryan dikişleri açılabiliyormuş. internette araştırma yaptım ama birşey bulamadım. kilo alımına dikkat edeceğim ama ne kadar? nasıl?

böyle birşey yaşayan var mı? yada etraftan duyduklarınız kadarıyla yardımcı olabilirmisiniz?

cnm benim kardeşimde 2008 aralıkta ilk bebeğini sezeryanla dünyaya getirdi,sonra tam 1 yıl sonra yine hamile olduğunu öğrendi.ve şimdi 9 aylık oldu kızımızda.allah şükür hiç sıkıntı çekmedi.takma sen kafana allah yardım eder:)

teşekür ederim. bana arkadaşın biri ikinci hamileliğinde fazla ve daha erken kilo alınıyormuş ve o 36 haftalıkken dikişlerde açılma başlamış diye doktor tekrar sezeryan yapmış dedi.

ilk bebeğim makat gelişti, son güne kadar dönmeyince doktor sezeryan için gün verdi. şimdi Allah kısmet ederse normal doğum istiyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun...:nazar:

Back
X