#1 Bu linkteki erkek ile Kerimcan Durmaz kıyaslansa hangisinin yüz hatları daha erkeksi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet benim sadece merak ediyorum yüz hatlarim Kerimcan Durmaz dan daha erkeksi mi
Hayır denildi ya kaç kez.tamam eğiliminizi anlıyorum ama öncelikle psikolojik bir tedavi olmanız gerekiyor psikolojiniz gerçekten iyi görünmüyor.sonrasında istediğiniz gibi ameliyat olur kadın olursunuz zaten.neden defalarca defalarca aynı soru??

Anlamak bu kadar zor mu ? Tek t e k m i a n l a t a l i m. Paylaştığınız fotoğraftaki kişi kadına benziyor. Erkeksi degil. Er-kek-si de-gil. Evet kerimcanın yüz hatları daha keskin bence size gore daha erkeksi duruyor
Belki de ben üzülmeyeyim diye veya artık konu acmayayayim diye böyle diyorsunuz ayrıca birisi bu fotodaki daha erkeksi de dedi ilk mesajlarda

Belki de ben üzülmeyeyim diye veya artık konu acmayayayim diye böyle diyorsunuz ayrıca birisi bu fotodaki daha erkeksi de dedi ilk mesajlarda
Kimse seni tanimiyoki neden uzulmeyesin diye ugrassinlar
Bide inan ben konuyu çok sonra anladım zaten okuyunca anlasilmiyo

Siz sanirim psikolojik bir buhran içindesiniz. Sizi tanımam etmem üzülüp uzulmeueceginizi bilemem sormuşsunuz fikrimi söyledim başkası erkeksi demis vs beni ilgielndirmiyor. Ben kendi fikrimi soyledim.

Başka açıdan bir fotoğraf atar mısınız?Bunun çözünürlüğü çook düşük.

Çok ağır yazıp taşlanmak istemiyorum ama bu konuda fikrim çok net ; Hastalık dışında bu tür eğilimlere ben alenen ...... diyorum. Noktaları dilediğiniz gibi doldurabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X