Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
#1 Bu linkteki erkek ile Kerimcan Durmaz kıyaslansa hangisinin yüz hatları daha erkeksi?
Anlamak bu kadar zor mu ? Tek t e k m i a n l a t a l i m. Paylaştığınız fotoğraftaki kişi kadına benziyor. Erkeksi degil. Er-kek-si de-gil. Evet kerimcanın yüz hatları daha keskin bence size gore daha erkeksi duruyor
Hayır denildi ya kaç kez.tamam eğiliminizi anlıyorum ama öncelikle psikolojik bir tedavi olmanız gerekiyor psikolojiniz gerçekten iyi görünmüyor.sonrasında istediğiniz gibi ameliyat olur kadın olursunuz zaten.neden defalarca defalarca aynı soru??
Anlamak bu kadar zor mu ? Tek t e k m i a n l a t a l i m. Paylaştığınız fotoğraftaki kişi kadına benziyor. Erkeksi degil. Er-kek-si de-gil. Evet kerimcanın yüz hatları daha keskin bence size gore daha erkeksi duruyor
Siz sanirim psikolojik bir buhran içindesiniz. Sizi tanımam etmem üzülüp uzulmeueceginizi bilemem sormuşsunuz fikrimi söyledim başkası erkeksi demis vs beni ilgielndirmiyor. Ben kendi fikrimi soyledim.
Çok ağır yazıp taşlanmak istemiyorum ama bu konuda fikrim çok net ; Hastalık dışında bu tür eğilimlere ben alenen ...... diyorum. Noktaları dilediğiniz gibi doldurabilirsiniz.