1 buçuk aylık bebek uyku zamanları

Elfbysl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
372
87
28
23
Merhaba bebeğim 47 günlük oldu gündüz çok huzursuz bir bebeğim var 40 ından sonra karın ağrısı çekiyoruz bu sıra gazdan değilde daha çok büyük tuvaletten dolayı o yüzden hep masaj yapıyorum her sabah ve her masaj sonrası yapıyor kakasını sorum şu gündüz bazen 2 saat bazen bir saat bazense 20 dakika olmak üzere toplam 3 4 kez uyuyoruz sonrasında akşam hava karardığı gibi bebeğin uyku moduna giriyor ve aralıklı 2 saatte bir hatta bazen 3 saatte bir uyanıp emziriyorum yatırıyorum hiç uyanık olmuyor gece de aynı şekilde 2 saatte bir uyanıyor emziriyorum her sabah 7 de ayaktayız fazla mı uyuyor yoksa normal mi arada kalıyorum akşam baya uyuyor ellemesem 4 saat uyur belki birde yaz olduğu için genelde akşam da yıkamaya başladım bu sıralar yıkıyorum ve daha rahat oluyor sizce normal mi

Benim kızım ilk 3 ay sürekli uyurdu, uyanır beslenir altı değişir sonra tekrar uykusu gelirdi. Açıkcası gece gündüz ayrımını da o dönem çok önemsemedim. Salonda bizimle uyurdu biz yatağa geçince odaya alırdım gündüz de 9-10 gibi uyanırdı.
Sonra büyüdü :) şimdi daha tutarlı uyku rutinleri var. 6. ayına kadar 2 uyku öğünü yapardım reddetmeye başlayınca onu da 1e düşürdüm. Gece gündüz ayrımını biliyor, tüm uykularını kendi odasında yapıyor gece anne yanına alıyorum. Uyku halinin sarılıktan olmadığına eminseniz beslenmesi düzenliyse bırakın uyusun.

Back