1 bucuk aylik hamileyken pembe kahverengi akıntı

O kadar negatif şeyler yazılmış ki ve yazılıyor ki okırken dehşete kapılıyorum. Gecen sene ilk gebeliğim dış gebelikle başladı iç kanamadan ölüyordum bu sene ramazanda hamile kalmışım kimyasal oldu 2,5 ay kanamam durmadı kürtaja aldılar kanama durdu şuan yine hamileyim bugün kanamam geldi acil hastaneye gittim doktorlar bile sizin şu söyledikleriniz kadar olumsuz bişey söylemedi. Hatta kese görmediler ona ragmen beta hcg güzel yükselmiş takip edelim dediler bu nedir yahu negatif negatif insanın cocugu tutunacaksada düşer üzüntüden. Söylediğiniz çok şeye katılıyorum ama benim arkadaşım 9 ay adet oldu doğumunuda yaptı çocuğununda maşallahı var olacak varsa önüne geçemiyorsun sakin olmakta ve daha sakin yorumlar yapmakta fayda var.
Söylediklerinize katılıyorum.Boyle durumlar da gercekten sakin kalmak cok iyi oluyor.Obur turlu insan inanilmaz panik yapiyor ne yapacağını sasiriyor.Yinede doktora gitmekte fayda varmis insanin ici rahatliyor

Arkadaslar doktora gittim.Bebegimin kalp atışı yokmus 7 haftaligim ve kanamam var.Gelisimi de durmus. Düşük mu yasiyorum smdi agrimda var 😥

Arkadaslar doktora gittim.Bebegimin kalp atışı yokmus 7 haftaligim ve kanamam var.Gelisimi de durmus. Düşük mu yasiyorum smdi agrimda var 😥
Düşüğün tek ayağı içerde kalır derler. Ardından hemen yeni gebelik olur. Hiç dert etme. Erken dönem düşüğü, hele ki ilk gebeliklerde çok sık yaşanıyor. Sıkma canını arkadaşım. Herşey gönlünce olur Allahın izniyle.

Çok şey biliyormuş gibi konuşup boş boş yorum yapanlar ne oldu bakın konu sahibinin bebeğinin kalbi durmuş nasıl normallestiriyorsunuz gebelikte kanamaları hayret ediyorum biz de bisey biliyoruz da yorum yapıyoruz değil mi bisey olmaz normladir diyenler şimdi nasıl vicdanınız rahat mi?Konu sahibi size de çok geçmiş olsun Allah im hayırlısı ile tekrar nasip etsin inşallah bir bebek size ve tüm isteyenlere.

Çok şey biliyormuş gibi konuşup boş boş yorum yapanlar ne oldu bakın konu sahibinin bebeğinin kalbi durmuş nasıl normallestiriyorsunuz gebelikte kanamaları hayret ediyorum biz de bisey biliyoruz da yorum yapıyoruz değil mi bisey olmaz normladir diyenler şimdi nasıl vicdanınız rahat mi?Konu sahibi size de çok geçmiş olsun Allah im hayırlısı ile tekrar nasip etsin inşallah bir bebek size ve tüm isteyenlere.
Ah duygularima tecuman oldunuz yerlesme kanamasidir tutturmus millet yahu bu kanama kisi gebe oldugunu ogrenmeden once oluyor. Ha bebek yerlesirken kilcal damarlarda kanamalar olabiliyor normal kabul edilen bu fakat bunu biz bilemeyiz. İlk haftalarda kanama olur ilk aylarda olur vs vs neye gore olur kime gore olur. Gebelikte en istenmeyen sey kanamadir nokta. Kanama varsada yuksek ihtimal ters giden biseyler vardir. Komsumda kanama oldu bise olmadi teyzemde oldu yok amcamda oldu saglikla dogdu. her gebelik kendine ozeldir.

Ah duygularima tecuman oldunuz yerlesme kanamasidir tutturmus millet yahu bu kanama kisi gebe oldugunu ogrenmeden once oluyor. Ha bebek yerlesirken kilcal damarlarda kanamalar olabiliyor normal kabul edilen bu fakat bunu biz bilemeyiz. İlk haftalarda kanama olur ilk aylarda olur vs vs neye gore olur kime gore olur. Gebelikte en istenmeyen sey kanamadir nokta. Kanama varsada yuksek ihtimal ters giden biseyler vardir. Komsumda kanama oldu bise olmadi teyzemde oldu yok amcamda oldu saglikla dogdu. her gebelik kendine ozeldir.
Bende saglikçiyim ve aynı şey benim başıma da geldi 4. Haftada kanamam oldu koşa koşa dr a gittim ve düşük riskim vardı bir sürü tedavi ve 3 ay istirahat ettim yani bir de bizim yorumlarımıza laf atıyorlar yok ne kadar abartmışsınız filan diye ve gebelikte ki kanamaların yüzde 90 i maalesef kötü sonuçlar getirebiliyor tedbir alınmazsa.

Aminnnn, cok sagolun🙏 bu konuyu tekrar okuyunca o günlere geri gittim.Rabbim banada kimseye de bir daha yasatmasib.Deneyimsizsin birsey bilmiyorsun ama umit de ediyorsun bir yandab.Ben buraya konu açtığımda gelen yorumlar neticesinde doktora gitmistim rahattım fazlasyla ama yine de nasibi yokmus yada hic tutunamayacakmis zaten ki boyle oldu.İnsAllah bundan sonrasi guzel olur.Gerçekten ciddiye almakta fayda varmis.Cunki herkeste ayni durum yaşanmiyormus

Bu arada sunu da belirtmek isterim Benim annem bile normal gordu kanamayi hatta doktora gidip geldikten snra bak hersey normalmis ne gerek vardi gitmeye dedi.Yani dnlemeyin içinize suphe dustuyse normal gitmeyen biseyler varsa gidin hemen doktora

Bende saglikçiyim ve aynı şey benim başıma da geldi 4. Haftada kanamam oldu koşa koşa dr a gittim ve düşük riskim vardı bir sürü tedavi ve 3 ay istirahat ettim yani bir de bizim yorumlarımıza laf atıyorlar yok ne kadar abartmışsınız filan diye ve gebelikte ki kanamaların yüzde 90 i maalesef kötü sonuçlar getirebiliyor tedbir alınmazsa.
Yasadigim iki olumsuz tecrube ile bu kaniya vardim malesef insanlarin yersiz genisligine sinir oluyorum gebeysen leken kanaman varsa rengi tonu farketmez kos doktora o soylesin sana sorun yok normal olabilir bunlar diye. Allah kimseye yasatmasin boyle olumsuzluklar insallah

Aminnnn, cok sagolun🙏 bu konuyu tekrar okuyunca o günlere geri gittim.Rabbim banada kimseye de bir daha yasatmasib.Deneyimsizsin birsey bilmiyorsun ama umit de ediyorsun bir yandab.Ben buraya konu açtığımda gelen yorumlar neticesinde doktora gitmistim rahattım fazlasyla ama yine de nasibi yokmus yada hic tutunamayacakmis zaten ki boyle oldu.İnsAllah bundan sonrasi guzel olur.Gerçekten ciddiye almakta fayda varmis.Cunki herkeste ayni durum yaşanmiyormus
Tabiki canim nasip kismettir hersey ancak tedbiri alip elimizden gelen cabayi gostermek durumundayiz.

N

Yanlış anlamayın da çok tuhaf bi yazı olmuş sizinki. Ben de doktora git bende de oldu kanamali alan görmüş doktor hemen progestana başlattı yazmışım. Ama konu sahibi ilk başta çok rahat davranmış. Iki kişi hariç herkes hemen git hatta doktoru beklemw acile git demis. Konu sahibi çok rahat davranmış. Ben her şeyde doktorumu arıyorum ama biinsana herkes git derken ay şimdi içime şüphe düştü gitsem mi acaba derse bu insan rahat biridir hicbir sey diyemezsin kendi bildiğini yapar. Kii doktora gitmis dinlen bir sey görünmuyo demişler. Yani siz kime içiniz rahat mi diyosunuz daa. Bi insanin kendi içindeolacak. Benim ilk lekelenmem geldiğinde nefes alamadim korkudan hemen doktoru aradim. Kadinlar kulübüne girip kizlar sizce doktora gideyim mi demek saçma en başta

Back
X