1 buçuk yıl oldu Burun estetiği Resimli

Angelarelation

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
299
83
298
Estetik olalı 1 bucuk yıl oldu kötü mu duruyor? IMG_20200221_151536.webp
IMG_20200221_151536.webp

Maalesef kemer oluşmuş. Bende bir yıla yaklaşınca kemer oluştu. Sizde çok Kötü görünmüyor ama açıkça doktor başarısız olmuş. Geçmiş olsun.

estetik olmamış gibi duruyor, ama yinede kötü durmuyor bence.. ama insan estetik olup o kadar sıkıntı çektiği için hiç böyle büyük kusurlar olsun istemiyor.. ben kemerden ziyade dudak burun arasına takıldım, neden havada duruyor gibi diye

Merhaba sitede çok takıldığım için konularınızı mesajlarınızı görüyorum sık sık. Burnunuz yüzünüze yakışıyor fakat anladığım kadarıyla siz memnun değilsiniz ameliyat sonucundan. Çok rahatsızsanız revizyon düşünebilirsiniz. Her türlü çok güzelsiniz sadece canınızı sıkan kafanıza takılan neyse ortadan kaldırmak en iyisi demeye geldim ☺️

canım şuan yandan hafif kemer var önden nasıl acaba,ne olursa olsun doğal duruyor burnun ama bir yandan da o kadar para verdim bıçak altına yattım keşke böyle olmasaydı da diyebilirsin yine de eski halini bilmesekte şuan ki görüntün çok kafaya takılacak değil

İlk basta ödem olduğu için kemer olduğunu anlamıyorum acıkcası ödem gidince kemer belirginleşti
Önceki haline kıyasla nasıl peki? Eski haline çok mu benzer, yoksa eskisinden iyi mi? Ben henüz operasyon geçirmedim ama şuan burunlarimiz cok benzer. Burun ucum düşük değil hatta biraz yüksek ve tam sizinle aynı bölgede kemer cikintim var ☹️ Yani düşünüyorum da insan bir ameliyat geçirdikten sonra maddi manevi o çabayı sarfettikten sonra güzel sonuç almak ister. İnşallah hayalini kurduğunuz buruna kavuşursunuz 🙏🏻

Yuzune yakismis bence ..ufacik bir kemer olmasini da takma doğal duruyor aşiri bi kemer yok ayrica...zaman gelecek dogal burunlar moda olacak o yuzden oynatma dogal gbi duruyor ,guzel de ☺️

Back
X