1 Değil 2 Değil Tam 3 Kavanoz Soru

gokalpiniremi

"Do What Makes You Happy"
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
1.093
725
163
Zaten soracaklarım vardı da, geceden sonra hemen açayım konuyu dedim.

Sancılı ve düzensiz adet yüzünden Yasmin kullanmaya başladım geçen ay. İlk kutuda hiçbir sıkıntı yaşamadım. 10 gün önce ikinci kutuya başladım ilk haptan itibaren mide bulantıları aldı yürüdü. Gece yatmadan 2 saat önce falan içmiş oluyorum... Geçtiğimiz birkaç gün hiçbir şey yoktu, ki bugün de yok, ama bu gece bulantıyla uyandım güneş doğmadan, birdaha da uyuyamadım. Benim bildiğim ilk kutuda olur bu bulantı laneti, ikinci kutuda normal mi?

Veee ev! Antalya'nın suları mübarek su değil sıvı kireç. Bulaşıkları bir güzel yıkıyorum ertesi gün bir bakıyorum üzerleri toz gibi yuvarlak yuvarlak beyaz lekeler... Ne yapabilirim bu bulaşıklara? Yemek yiyesi, su içesi gelmiyor insanın.

Son olarak da çaydanlık. Yine kireçten dolayı dibi boyum kadar kireç tutuyor. Telliyorum bir güzel temizleniyor koyuyorum suyu kaynamaya başlayınca üzeri bembeyaz içi bembeyaz... Çay dolduruyorsun üzeri beyaz katman... Nasıl tamamen yok edebilirim? Tecrübelerinizle aydınlatın beni hatunlar.

Mide bulantısı ilaçtan olmayabilir. Havalar tuhaf gidiyor, mideni üşütmüş olabilirsin.

Bulaşıklar için tek çözüm bulaşık makinası. Varsa elinde yıkama. Yoksa yıkadıktan sonra kurut.

çaydanlığın içindeki kireci kireç çözücüyle halledebilirsin. Ama bu işlemden sonra 2-3 kez temiz su kaynatıp dök ki içinde kimyasal kalmasın. Kireç çoksa başka çözüm yok. Sonrasında fazla kireç tutmadan içinde limon tuzu kaynatırsan hallolur. Haftada bir falan yaparsın bunu. Doğal çözüm.

suları ilacı bilmem de çaydanlığın kirecini en iyi ve kimyasa kullanmana gerek kalmadan limon tuzu çözüyor.. çaydanlığın içine su doldur bir avuç kadarda limon tuzu at kaynat yeni alınmış gibi olur...

merhaba

ben antalya da yaşıyorumm

1.O kullandığım adet düzeleyici haplar sadece kullandığın sürece adetlerini düzenler bırakınca kaldığı yerdenn düzensizlikler başlarr ben tam 2,5 yıl kullandım bırakınca yine aynı

hayıt tohumu,civanpençemi diye bitkileri araştır derim birde ibrahim saraçoğlunu soğan kürünü yap

Evet antalyanın suları berbat

hiç bir şekilde ne yemeğe ne çaya kahveye kullanırım hazır su kullanırım buna çözüm bulamazsın istersen artıcı taktırabilirsinn

ama ben bulaşıklarda öyle sorun yaşamıyorum atıyorum makineya tertemiz yıkıyorrrrrrr

kireç içinde akşam dan çaydanlığın içine dök elma sirkesini sabaha kadar beklet kireçten eser kalmazzzz

Çok teşekkür ediyorum hatunlar telefondan tek tek alıntı yapamıyorum. Hepsini tek tek deneyeceğim. İyiki varsınız. :)

Caydanlikta limonu ikiye bolup kaynatiyorum sonrasinda telleyince cikiyo kirec. Yalniz cay demlediktrn sonra bardaaga koyunca ustunde sanki yagimsi bi sey oluyo bende buna anlam veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…