1.denemesi negatif olup 2.deneme için dinlenme sürecinde olanlar buraya.....

merhaba canım benim 1.negatifle sonuçlandı 2.başlamadan önce hiteroskopi yapıldı,her hangi bir sorun yokmuş 2.yi denedim üzgünüm negatif yani yine olmadı .her dafasında tek embriyo transfer ouyordu .doktorum 3.denemede 2 emriyo transfer ederiz dedi ama benim moralim hiç iyi değil o yüzden ara verdim.yaşım 35 anlıyacağınız ümüdim kalmadı.

Umudunu yitirme sonuçta ben burada 6.7. olanları okudum hayırlısı istemek lazım.tabii bizim yaşımızdan dolayı çok ara vermememiz lazım. benimde yaşım 35 iki embriyo transfer edilmişti olmadı kısmet değilmiş bana da 2. olmaz ise neden olmadığını araştırırız dedi doktorum hakkımızda hayırlısı :)))

merhaba hayran kaldım size 1 cocuğunuz oldu 2.tüp bebek deniceksiniz yanlış anlamadıysam,Allah yardımcımız olsun ben 2. denemeden sonra bile pes ettim ,ben ve eşim, hiç kötü bişi yaşamadım herşeyim normal gidiyor ama sonuç negatif Allahın takdiri ne diyeğim herkese bol şanslar.dr adını yazarmısınız .
arkadaşlar,gonal f'e başladım hayırlısı ile,ama gonal f'e başlamadan önce kist var mı diye bakıyor ya doktor bir kistim vardı,ankaraya çağırdılar hemen,gittik kisti sonlandırdılar,gonal f'in bugün4. günü hayırlısı olsun inşallah,ben ankaradaki anatolya tüp bebek merkezinde bülent tıraş hocama gidiyorum,kızımın da transferini hocam yapmıştı,hayırlısı ile hepimizin de sonuçları iyi olur inşallah,herkese bol şanslar...

arkadaşlar,gonal f'e başladım hayırlısı ile,ama gonal f'e başlamadan önce kist var mı diye bakıyor ya doktor bir kistim vardı,ankaraya çağırdılar hemen,gittik kisti sonlandırdılar,gonal f'in bugün4. günü hayırlısı olsun inşallah,ben ankaradaki anatolya tüp bebek merkezinde bülent tıraş hocama gidiyorum,kızımın da transferini hocam yapmıştı,hayırlısı ile hepimizin de sonuçları iyi olur inşallah,herkese bol şanslar...

merhabalar sizede bol şanslar inşallah hayırlısı olur, benim umudum kalmadı hep ağlıyorum 2 deneme yapıldı 2side negatif yaşım 35 kötüyüğüm sizler inşallah bana umut olursunuz.iyi şanslar

Merhaba arkadaşlar
Ben de başımadan geçenleri anlatıyım. Belki okuyan arkadaşlara umut olur.
Geçen sene bu zamanlar bebek istemeye başladık. Ben de vahim olmayan polikistik over var. Yumurtlama günümü çok tahmin edemiyorudum. Bu yüzden doktora başvurduk. Doktor ultrason muayenesiyle özel günleri söyledi iki sefer denedik. Ancak sonuç alamadık.
Sonra doktor eşimden spermiyogram istedi. Bir baktık ki eşimde varikosel varmış. Spermleri olması gerekenden bayağı az. Tabi morali yüksek tutmaya çalıştık. Eşim ameliyat oldu. Bekleme süreci geçti filan artış çok da gözle görülür olmadı.
Aşılama denedik bir kez. Onda da benim yumurtlamayı tutturamadı doktor =)
Neyse herşey pek bir ters gidiyordu. Sonra tüp bebek yapmaya kadar verildi. Bir kez normal, bir kez de dondurulmuşlarla denendi. İlkinde tek embrio ikincide iki embrio verildi. İki seferde de tutmadı =((( tabii büyük moral bozukluğu yaşadık. Doktordan da istediğimiz moral desteğini bulamamıştık.
Üçüncü denememizde doktorumu değiştirdim. İlk görüşte inanılmaz güven telkin etti ve moral verdi. Bir de bu denememizi Amerikan Hastanesinde yaptık. Merkezimizi de değiştirdik yani.
Sevgili doktorum mu uğurlu geldi, hastane mi daha iyiydi, yoksa tamamen şans mı bilmiyorum ama oldu işte. Şimdi hamileyim. Daha çok yeni herşey. Bebişimizin kalp atışlarını duymayı bekliyorum.
Allah herkese bebeğini kucaklamayı nasip etsin. Sadece biliğim tekşey moral bozmamak gerektiği. Moral bozarak olacak şeyide oldurmuyoruz.
Dualarım diğer bebiş isteyenlerle. Sizler de bana dua edin lütfen ben de bebişime kavuşayım sağlıklı bir şekilde. Herkese bol bol şans ve moral...
Hale

Back
X