Gebeliğe Hazırlık 1 düşük ve 1 kimyasal gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugceela

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2021
96
43
8
29
Merhaba kızlar
Mart ayında düşük yaptım kürtaj oldum 6 haftalıktı.
Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim. Şuan ilj düzenlı adetımı oldum , 2 adetımı bekliyorum.
Doktor genetik testlere gerek yok dedi.
folik asıt kullanmaya başlım mı? Sizce tekrar denemelımıyım? Korkum çok fazla. Ama çokta istiyorum. başından böyle birşey geçen varmı sonrasında sağlıklı gebelik geçırenler? Nasil bir yol izlemelıyım
1 tane sağlıklı kızım var çok şükür 3 buçuk yaşında.

Genetik testlere gerek var bence. En azından pıhtılaşma bakılabilir. Kızınızda sorun olmamıştır ama belki o sorun şimdi etkiliyordur sizi. Eşiniz test verdi mi belki onda da morfoloji sorunu gibi bir şey vardır.

Genetik testlere gerek var bence. En azından pıhtılaşma bakılabilir. Kızınızda sorun olmamıştır ama belki o sorun şimdi etkiliyordur sizi. Eşiniz test verdi mi belki onda da morfoloji sorunu gibi bir şey vardır.
Hiç bir test yapılmadı . Tekrar hamile kalmadan önce normal kan vermeyı düşünuyorum en azından değerlerıme bakarlar ama yeterli olmaz sanırım

Hiç bir test yapılmadı . Tekrar hamile kalmadan önce normal kan vermeyı düşünuyorum en azından değerlerıme bakarlar ama yeterli olmaz sanırım
Yani ben uzaman değilim ama bence başka görüşler de almalısınız. Evet hamile kabiliyorsunuz ama bu yaşadıklarınız yıpratıcı varsa bir sorun araştırılıp bulunsa daha iyi.

Bende pihtilasma testi vermenizden yanayim. Folik asite gelince bebek dusunuyosaniz kullanmanizda sakinca yok diye biliyorum. Tabi en dogrusunu dr nuz bilir

Back
X