KIZLAARR YARDIM EDİN BANA SİZCE NE YAPMALIYIM BİR KAÇ FİKİR VAR AMA KARARSIZIM???
1) EVDE GÜZEL BİR MASA PASTA VE UCAN BALONLAR YATAK ODASI SUSLENECEK ALTINA NOTLAR YAZILCAAAAKKK :))
2) AĞVA ABANT GIBI YERLERE GUNU BİRLİK TUR SATIN ALIM DİORUM
SİZİN FIKRINIZ VAR MI NE YAPAYIM HEDIYE ALIYIM MIII:)
SICAKS U KOYULUNCA RESIM CIKAN BARDAK VE KUPA YAPTIRIM DIORUM HEM KOMIK HEM HATIRA KALIRR
OFFFF NE ZORRRR İŞLER BUNLARRRR :26:
7. YILIMIZ BİTORR TANIŞALII AMA EVLİLİĞİMİZİN 1. SENESİ
HADİİİ KIZLAAAARRR TOPLAŞIIIIN
ben 2. seçeneği uygula derim bende ilk yıldönümümüzde ağvadan yer ayırtmıştım farklı yer farklı mekan daha güzel olur eğer imkanın varsa
KIZLAARR YARDIM EDİN BANA SİZCE NE YAPMALIYIM BİR KAÇ FİKİR VAR AMA KARARSIZIM???
1) EVDE GÜZEL BİR MASA PASTA VE UCAN BALONLAR YATAK ODASI SUSLENECEK ALTINA NOTLAR YAZILCAAAAKKK :))
2) AĞVA ABANT GIBI YERLERE GUNU BİRLİK TUR SATIN ALIM DİORUM
SİZİN FIKRINIZ VAR MI NE YAPAYIM HEDIYE ALIYIM MIII:)
SICAKS U KOYULUNCA RESIM CIKAN BARDAK VE KUPA YAPTIRIM DIORUM HEM KOMIK HEM HATIRA KALIRR
OFFFF NE ZORRRR İŞLER BUNLARRRR :26:
7. YILIMIZ BİTORR TANIŞALII AMA EVLİLİĞİMİZİN 1. SENESİ
HADİİİ KIZLAAAARRR TOPLAŞIIIIN
teşekkür ederim cvp için... bende en çook onu istiorum ama eşim ne tepki verir bilemiorum :26ek gezme sevmez kendılerr
Bende 2. yi tercih edecektim ama eşim pek gezme sevmez demişsin. Bende 1. olanı yap derim canımGayet romantik olur bence insanın evi gibisi olmaz ya hu
bende ona kararlıyım galıbaaa bırde su resımlı bardak ve su yılın en ıyı kocası kupasından yaptırcam hem komık hem saklarız :))))))
dımı ev daha romantık sık masa fılan
bu arad hayırlı tezkereler bende bekledım 15 ay:98:
Ovv süper olur hem romantik, hem komik dediğin gibiAyrıca ev daha iyi hem ilk yılınız daha önemli ve güzel olmalı ve evinizde de özel gününüz olur bence her eve girdiğinde eşinizin hatırlayacağı birşey olur yani süper olur
Geçmiyoo geçmiyooosağol canım
Ovv süper olur hem romantik, hem komik dediğin gibiAyrıca ev daha iyi hem ilk yılınız daha önemli ve güzel olmalı ve evinizde de özel gününüz olur bence her eve girdiğinde eşinizin hatırlayacağı birşey olur yani süper olur
Geçmiyoo geçmiyooosağol canım
tamam kararımı verdım evdeyızzz
geçerrr geçerrr bana böle diğenleree çokkkk kızardımeminim sende bana kızıcaksın ama gececekkk mecbuuurrrrrr
buarada bende nişanlı beklediiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?