1. Evlilik yıldönümümüz yaklaştı

13 reasons whydaki why

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
122
21
98
Selam kızlar ilk kez konu açıyorum buraya umarım becerebilirim. :D Neyse ağustos 7si nikah tarihimiz ve 26sı da düğün tarihimiz. ilk yıldönümümüz olduğu için ne yapabileceğimi bilmiyorum. Değişik güzel önerileri olanlar yazarsa süper olur :D 4yıllık sevgiliydik sonunda evlendik ve seneyi devirdik. işin ilginç yanı daha önce özel gün pek kutlamadığımız için ben ona hiç hediye almadım :D şu bir sürü kağıtlara aşk sözleri yazma olayını veözel bir defter hazırlama şeysini yaptım ama :) Maddi durumumuz çokda iyi sayılmaz 2 aydır eşim çalışmıyor benim maaşımla idare ediyoruz. Bu yüzden çok pahalı şeyler de yapamayabilirim. Önerilerinizi bekliyorum KKcanlar :D

Renkli kartonlar var ya.
Her renginden al. Seni sevyrm yaz.
1. Yilimz ktlu olsn yaz ne blim icinden ne geliyorsa onu yaz.
Sonra o kagtlrn en ustten iki delik ac snra ip gecir.
Evin her kosesne as onlari..
Madem maddi skintiz var. En ucuz yollu ve cok guzel bir yontem.
Bnm banyonun caminda bile var.
Seni svyrm die kocam her bnyoda aynaya baknca yaziyi goryor. Dusünsene ne kdr gzel.

Pasta yap, ymk yap
Masayi süsle mum koy.
Giyim süslen
Bunlar klask seyler ama erkekler sewerler ilgiyii
İlla hediye almak zornda degilsn.
Hediyeye para harcicana ymk psta icin malzeme al bence.
İdareli olmak gerekir.

Son düzenleme:
Bence kendi ellerinle bi pasta yap canım,pembe kremadan..:16:kendi ellerinle yaptığın hiç birşey hazır aldıkların kadar güzel bi sürpriz olamaz:16:

Bence de şu renkli kağıtlara onu sevdiğini belirten kelimeler cümleler yazıp tava asmak çok güzel bir fikir =)
Bunu ben de yapıcam 1 yılımız dolduğu zaman =)))

MERHABA benimde ağustos 10 nikah tarihim 23 ağustosta düğün tarihim üstelik 22 ağustosta doğum günüm. hediye almayı düşünmüyoruz. o akşam yemeğe gidelim diyoruz bir de o renkli kağıtlarda güzel sözler yazıp eve koymayı düşünüyorum. elimden geldiği kadar o günü özel yaşamak istiyorum :16:

MERHABA benimde ağustos 10 nikah tarihim 23 ağustosta düğün tarihim üstelik 22 ağustosta doğum günüm. hediye almayı düşünmüyoruz. o akşam yemeğe gidelim diyoruz bir de o renkli kağıtlarda güzel sözler yazıp eve koymayı düşünüyorum. elimden geldiği kadar o günü özel yaşamak istiyorum :16:

Bzm evlk y.donumz gecti.
25hazirandi.
5aylik bebegm var. O kagitlar ypmya firsat bulamadm.
Sinemaya ve yymge gtmstk. Bebisi kaynvldeme birakp. Gzel bir gundu. Eee 5aydan snraaaa:-)

Canım maddı durumunuz pek ıyı degılmıs...Hem esınde calısmıyormus...
Bence sen o gun guzel bır pasta yap,masa hazırla,sende ıyıce suslen ve kutlayın:16:
Nıce senelere:nazar::16:

değişik değişik çikolatalar al küçük küçük bir kutunun içine doldur hepsini güzelce paketle içine bir de not bırak 'hepsinin tadına baktım ama hiç biri senin kadar tatlı değildi' yaz emin ol çok hoşuna gider:)

değişik değişik çikolatalar al küçük küçük bir kutunun içine doldur hepsini güzelce paketle içine bir de not bırak 'hepsinin tadına baktım ama hiç biri senin kadar tatlı değildi' yaz emin ol çok hoşuna gider:)

bencede denemelisin böyle ufak şeyler her zaman yüz güldürür:)

Ben hep yaparm da snn dedgni ypmamstm sagol

bizimde 1.yılımız olmak üzere kağıtlara yazılar süper fikir bende kara kara düşünüyorduumm çook teşekkür ederim umarım konuyu açan arkadaşımızda karar vermiştir : ) bu arada uzuuuun ömürlü mutluluklar dileriiimmm : )

benden de bir fikir var.

Bir gün eşim evde uyuyordu, o kadar tatlı görünüyordu ki uyandığında şaşırsın mutlu olsun istedim.
kalp şeklinde post-it yapışkanlı kağıtlardan pembelerinden vardı evde.
onlarca not yazdım bazılarını görebileceği bazılarını da sonradan bulabileceği yerlere yapıştırdım.

mesela uyandığında göğsünde GÜNAYDIN yazılı bir post-it vardı.
Yastığının altında SENİNLE GÜNE BAŞLAMAK ÇOK GÜZEL diye başka bir not.
Banyodaki aynada SANA BAKMAYA DOYAMIYORUM gibi bir şey.
Bilgisayar yazıcısının üstünde bile BENİ KALBİNE YAZ yazmıştım.
Yaklaşık 40 tane şey yazdım böyle.
Kimi aramızdaki özel şeylerden, kimi şarkı sözlerinden.

Eşim kaç gün boyunca evde onları aradı. Her bulduğu nottan sonra da yanıma gelip beni öptü.
Sadece özel günler için değil her gün yapabilirsiniz ;)

Back
X