1.gebelikte kalp atmadı 2.si kimyasal gebelik...Yardım :(

srs89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2015
73
15
3
36
merhaba arkadaşlar.çalışmalara başladıktan 6-7 ay sonra çok şükür hamile kalmıştım fakat kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonra 2. kez hamile olduğumu öğrendim idrar testi kan testi yaptım pozitif çıktı ama 4-5 gün sonra kanamam başladı hemen acile gittim ''kimyasal gebelik'' olduğunu ve kanamayla düştüğünü söylediler.Bulunduğum yerde gitmediğim doktor kalmadı hepsi normal bunlar olabilir hiç bir problem yok deyip yolluyorlar.Ya ben napacağım artık umudum kalmadı.Nolur bilenler duyanlar bana yardımcı olABİLİR Mİ :(

Canim.niye umudun kalmadı bunlar olabilecek şeyler. Tabiki arka arkaya olması psikolojik olarak zor ama sakın yılma çok şükür ki anne olabiliyorsun. Allah hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin. Tekrar çalışmalara başla

Canim.niye umudun kalmadı bunlar olabilecek şeyler. Tabiki arka arkaya olması psikolojik olarak zor ama sakın yılma çok şükür ki anne olabiliyorsun. Allah hayırlısıyla hayırlı evlatlar nasip etsin. Tekrar çalışmalara başla
hiç çocuğum yok ilk iki hamileliğimde hüsranla sonuçlandı.Neden diye sorduğumda bir cevap yok hep normal diyor doktorlar kafam karıştı normalse neden böyle oluyor anlamıyorum.Sanki yine hamile kalınca böyle olacak gibi hissediyorum.Tabi kalabilirsem...

Ben de düşük yaptığımda çok üzülmüştüm. Doktor çağımızın problemi bu artık demişti. Çok sağlıksız bi dünyada yaşarken hamileliklerimiz de pek sağlıklı olmuyo. Kimyasal gebelik yaşamayan kadın yok gibidir. Sen içini ferah tut. Yine doktor demişti zaten sağlıklı bi bebek adayı olsaydı her şekilde dogardi, düşmesi sağlıksız olduğunu gösterir diye. Hayırlısı de. İnşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın.

hiç çocuğum yok ilk iki hamileliğimde hüsranla sonuçlandı.Neden diye sorduğumda bir cevap yok hep normal diyor doktorlar kafam karıştı normalse neden böyle oluyor anlamıyorum.Sanki yine hamile kalınca böyle olacak gibi hissediyorum.Tabi kalabilirsem...
Ben seni çok iyi anlıyorum hiç çocuğum yok ve ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı o kadar ağladım ki bismillah böyle mi baslicaktim ya hiç çocuğum olmazsa diye o kadar kurdum ki canım kafamda anlatsam yuh artık dersin. Ama Rabbime şükürler olsun 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an Allah nasip ederse 11 haftalik olduk. O yüzden diyorum ki sakin ola ki moralini bozma insanlar 9 ay taşıyor ölü bebek doğuruyor dış gebelik vs o kadar daha kötü şeyler var ki. Sen sakin pes etme anne olabiliyorsun buna sukret ve çalışmalara başla canım. Biraz uzun oldu kusura bakma :)

canım bende düşük yaptım, ilk gebeliğimdi. doktorlar o kadar rahat cevap veriyorlarki isyan edesim geldi. ilk gebeliklerde olur, normal, tamam, ikinciyi yap gel, ikinci sağlam olur falan. bunlar çok normalmiş. kimyasal gebeliğe gebelik bile demiyorlar. ayrıca doktorlar kimyasal gebelik yaşayanların sağlıklı çocuk doğurma potansiyeli yüksek diyorlar. bundan sonra hep aynı şeyi yaşayacakmışım gibi geliyor. biraz korkuyorum.

Ben seni çok iyi anlıyorum hiç çocuğum yok ve ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı o kadar ağladım ki bismillah böyle mi baslicaktim ya hiç çocuğum olmazsa diye o kadar kurdum ki canım kafamda anlatsam yuh artık dersin. Ama Rabbime şükürler olsun 2 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an Allah nasip ederse 11 haftalik olduk. O yüzden diyorum ki sakin ola ki moralini bozma insanlar 9 ay taşıyor ölü bebek doğuruyor dış gebelik vs o kadar daha kötü şeyler var ki. Sen sakin pes etme anne olabiliyorsun buna sukret ve çalışmalara başla canım. Biraz uzun oldu kusura bakma :)
estağfurullah.Bende ilkinde çok takmamıştım kürtajdan sonra kolay hamile kalınır tutar diye bekledim tuttu ama hemen düştü.Yanlış birşey mi yapıyorum yada başka birşey mi var diye düşünmekten kendimi alamıyorum...Neyse kafanızı şişirdim.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın.Allah olmayan herkese nasip etsin.

merhaba arkadaşlar.çalışmalara başladıktan 6-7 ay sonra çok şükür hamile kalmıştım fakat kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonra 2. kez hamile olduğumu öğrendim idrar testi kan testi yaptım pozitif çıktı ama 4-5 gün sonra kanamam başladı hemen acile gittim ''kimyasal gebelik'' olduğunu ve kanamayla düştüğünü söylediler.Bulunduğum yerde gitmediğim doktor kalmadı hepsi normal bunlar olabilir hiç bir problem yok deyip yolluyorlar.Ya ben napacağım artık umudum kalmadı.Nolur bilenler duyanlar bana yardımcı olABİLİR Mİ :KK43:
canım benim ya üzülme bak ben çarşamba hamile olduğumu öğrenip perşembe düşüren bir insanım benimde kimyasal gebelikti ve daha sevincini yaşayamadan üzüntüye boğulmuştum, ama doktorum üzülme önümüzdeki ay hamile kalırsın dedi etraftaki insanlar da düşüğün bir bacağı içerdedir deyip beni rahatlattılar saolsunlar. Hemen ertesi ay hamile kaldım üzülme dua et psikolojini bozma olmasına engel oluyo bozuk psikoloji

Back
X