1 gün kötü olmak 10 günlük iyi olmayı neden siler ki?

yeniyasam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
135
84
18
eşim hep böyle. gayet iyiyiz mutluyuz gülüyoruz, şakalaşıyoruz günlerce böyle gidiyor. bir gün tartışınca ' hergün huzursuzum , her gün mutsuzum ' vs diyor.. çok zoruma gidiyor artık.. ama inanın gayet mutlu oluyoruz .

bu hayatta da böyle oluyor genelde. iyi olursun . bir kere kötü olunca hep kötüymüşsün gibi konuşulur.

Maalesef ama bu söz genelde arkadaşlık dostluk arasında olur eşlere yakışmıyor aslında

Kötülük tabi ki unutulmaz, bir insan iyilik yapmak zorunda değil ama kötülük yapmamak zorunda

Tartışma anında sizi incitmek için öyle söylüyordur
Tabiki her gün mutsuz değildir
Bu ara çok mu tartışıyorsunuz
Alıngan bir dönemde misiniz
Belki adam iyi zamanda da kavga çıkmasın diye diken üstündedir ondan böyle söylüyordur

O sinirle söylüyor incitmek için
Pek önemsemeyin sinir haliyle işte düşünmeden çıkyor bazı şeyler ağızdan
Genelde mutluysanız zaten buradan çıkarın sinirle söylediğini

benim nişanlımda bazen böyle yapardı
bende ona kızdırdığında her gün kızdırıyorsun demeye başladım.
sonra sustu bence takmamak lazım şahsen ben takmıyorum yarın çok mutluyum diyorlar çünkü.

eşim hep böyle. gayet iyiyiz mutluyuz gülüyoruz, şakalaşıyoruz günlerce böyle gidiyor. bir gün tartışınca ' hergün huzursuzum , her gün mutsuzum ' vs diyor.. çok zoruma gidiyor artık.. ama inanın gayet mutlu oluyoruz .

bu hayatta da böyle oluyor genelde. iyi olursun . bir kere kötü olunca hep kötüymüşsün gibi konuşulur.
10 gunde bir kavga olayı bence sıktır ve insanı gerçekten yorar

Bu on günlük periyotlar sürekli tekrarlanıyorsa huzursuz olması normal ama bunun suçunu size yüklemeye hakkı yok.

Şükretmeyi bilmemekle ilgili bence. Bazen bayat bir ekmeği ısıtıp yiyebildiğim için bile şükrediyorum. Bunun farkında olduğum için de... Şükretmeyi bana eşim öğretti. Hayatıma böyle bir insan girdiği için de hergün şükrediyorum Rabbime..
Dua ve şükür huzur, mutluluğun yapı taşı bence...

Babamın bir lafı var hep söyler;
İnsanoğlunu 40 gün sırtında taşı senden iyisi olmaz,bir gün sırtından indir senden kötüsü olmaz...
AAAA elossa geri dönmüşsün. Çok sevindim, uzun zamandır seni görmüyordum. Bebeğin hayırlı olsun sağlıkla al inş. kucağına.

senin eşin pireye kızıp yorgan yakanlardan da ondan arada ufak çaplı kavga olması normal hep mıç mıç nereye kadar bazen eşimle sırf can sıkıntıı için kavga çıkarıyorum

Back
X