Kız İsteme 1 gün önce isteme ertesi gün Söz ve Nisan bir arada

Ruya1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
122
-20
98
35
evet arakdasalr hayirlisiyla beni istemeye gelcekler insallah bayramdan sonra ama vaktimiz az oldugundan ve ben yurtdisindan oldugumdan ortak bulusma noktamiz istanbul olcak..
Onlar gelcek beni isticek sonra birgün sonrada söz ve nisan yüzükelrini takcaz allah nasip ederse...

Benim hazirliklarim ne sekilde olmali? Kahveyi ben mi tutucam cünkü hani bizim tanidiklar dediki istemeye geldikelrine kiz görünmüomus..

Neler lazim söze ve nisana yani sözde nisanda ayni gün olcak yüzükleri birlikte alicaz istemeden sonraki gün aksama da iste söz ve nisan biarada.

benim almam gerekenler neler?
Kiyafetim hazir onunkide hazir.
Nisan tepsisi mi alcam.
Ailelerin elelri sözden sonrami kesilcek?
#lütfen yardim edin cok az kaldi neler lazim hic bilmiyorum
bohca vercemmi ben onalra simdi yoksa dügünd emi vercem? yani dügün zaamni.

Merhaba canim hayirli olsun..benim de soz ve nisan ustuste olacak sehir disindan geldikleri icin. Nisan icin genelde saat aliniyor damada hediye. Nisan tepsisini de genelde erkek tarafi aliyor. Biz bohcayi dugun zamani vericez. Tabi bu adetler yoreden yoreye degisiklik gosterebiliyor. Isteme de kiz gorunmez diye bisey duymadim ben kahveni kendin tut bnce ben oyle yapicam damat fincani kullanabilirsin hatta :) ben kendim hazirladm fincanimi. Surekli yanlarinda olmazsin sen de hosgeldin dersin kahve tutarsin yuzuk takilacagi zaman gecersin yanlarina.

hmm tmm canim sagol ama nisan bi arada olmicak galiba bu durumda sade sözlencez :) Insallah
Buarada sna da mutluluklar dilerim simdiden:)
sence ben ona hediye alsammi? Parfüm filan gibi bisey yoksa illa saat filan mi aliyim?
beni istediklerinden sonra hemen ellerini mi öpcem önce bizim tarafin mi yoksa onlarin tarafin mi öpcem?
Ya bende istiyorum Damat fincani ama yurtdisinda bulmasi zor oluyo :(( oraya gelincede 2 günde halletmem gerek alisverisi riskli bi durum en iyisi burdan siparis vereyim ben dimi?

Tesekkir ederim:) sadece istemeyse eger bence gerek yok. Istemeden sonra tektas takilcak bizde o zaman el operim ben ama ikintarafin da opuluyo mu bilmiyorum tam o an duruma gore sekillenir diye dusunuyorum. Siparisi simdiden de verebilirsin hemen yetismez geldiginde ama kendin de hazirlayabilirsin ben duz beyaz fincan aldim asetat kalemiyle hazirladim.

Back
X