Gebeliğe Hazırlık 1 gün sonra silik çizgi çıktı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
22
7
86
33
Kızlar dün bu testleri yaptım silik çizgi yoktu bugün sabah yine baktım kaset testte silik çizgi çıkmıl erken gebelik testinde yok acaba hamilelik var mı? Kuruma çizgisi olsa erken gebelik testinde de silik çizgi çıkmaz mıydı?

Eklentiler

• IMG_20211110_123122.webp
    IMG_20211110_123122.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 1.425
Kızlar dün bu testleri yaptım silik çizgi yoktu bugün sabah yine baktım kaset testte silik çizgi çıkmıl erken gebelik testinde yok acaba hamilelik var mı? Kuruma çizgisi olsa erken gebelik testinde de silik çizgi çıkmaz mıydı?
Kuruma çizgisi canım o. Yinede emin olmak icin kan ver istersen

Bes dakikadan sonraki sonuçlara itibar etme hiç.. günün geçti mi? İnşallah Allah gönlüne göre versin

Bende bugun ayni seyleri yasadim 1 gun gecince bu cizgi cikti sabah erken gebelik testo yaptim hicbirsey yok.

Eklentiler

• 20211110_111456.webp
    20211110_111456.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 824
  • 20211110_005233-01.webp
    20211110_005233-01.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 687
Belirtilen süreden sonra çıkan çizgileri dikkate almayın yazar hep testlerin kullanma klavuzunda 😶

Bende bugun ayni seyleri yasadim 1 gun gecince bu cizgi cikti sabah erken gebelik testo yaptim hicbirsey yok.
Bende yarın sabah yine erken gebelik testi yapacağım bakalım bende nasıl sonuç çıkacak🙁

merhaba kizlar adet gecikmem olmadi henuz 4 gun var kan verdm 86 cikti deger dusuk geldi bana sizce nasil

merhaba kizlar adet gecikmem olmadi henuz 4 gun var kan verdm 86 cikti deger dusuk geldi bana sizce nasil
Gününüze göre değeriniz gayet iyi hatta yüksek . Ben adet günü 45 le öğrenmiştim. Önemli olan artış

Kızlar bakar mısınız ? Sizce bişey var mı . Fotodan cok görünmüyor diye fotoğrafın keskinliğini arttırdım . Acaba sizde görüyor musunuz yoksa ben mi görüyorum sadece 😢

Eklentiler

• 7D1CCC7D-CAA1-4C23-A489-6BE869ADB20B.webp
    7D1CCC7D-CAA1-4C23-A489-6BE869ADB20B.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 904
Merhaba canım kutunun içindeki reçete de ilk 30 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayınız diye uyarı yazıyor. Tekrar test yap istersen. Bence bu geçersiz.

Back
X