- 23 Aralık 2016
- 22
- 7
- 86
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuruma çizgisi canım o. Yinede emin olmak icin kan ver istersenKızlar dün bu testleri yaptım silik çizgi yoktu bugün sabah yine baktım kaset testte silik çizgi çıkmıl erken gebelik testinde yok acaba hamilelik var mı? Kuruma çizgisi olsa erken gebelik testinde de silik çizgi çıkmaz mıydı?
Erken gebelik testinde çizgi çıkmayıp diğerinde çıkınca bende umutlanmıştımKuruma çizgisi canım o. Yinede emin olmak icin kan ver istersen
Bes dakikadan sonraki sonuçlara itibar etme hiç.. günün geçti mi? İnşallah Allah gönlüne göre versinKızlar dün bu testleri yaptım silik çizgi yoktu bugün sabah yine baktım kaset testte silik çizgi çıkmıl erken gebelik testinde yok acaba hamilelik var mı? Kuruma çizgisi olsa erken gebelik testinde de silik çizgi çıkmaz mıydı?
Geçmedi daha adetime 2 gün var ama ben bekleyemiyorumBes dakikadan sonraki sonuçlara itibar etme hiç.. günün geçti mi? İnşallah Allah gönlüne göre versin
KaN ver istersen en kesin sonuçGeçmedi daha adetime 2 gün var ama ben bekleyemiyorum
Bende bugun ayni seyleri yasadim 1 gun gecince bu cizgi cikti sabah erken gebelik testo yaptim hicbirsey yok.Kızlar dün bu testleri yaptım silik çizgi yoktu bugün sabah yine baktım kaset testte silik çizgi çıkmıl erken gebelik testinde yok acaba hamilelik var mı? Kuruma çizgisi olsa erken gebelik testinde de silik çizgi çıkmaz mıydı?
Bende yarın sabah yine erken gebelik testi yapacağım bakalım bende nasıl sonuç çıkacakBende bugun ayni seyleri yasadim 1 gun gecince bu cizgi cikti sabah erken gebelik testo yaptim hicbirsey yok.
merhaba kizlar adet gecikmem olmadi henuz 4 gun var kan verdm 86 cikti deger dusuk geldi bana sizce nasilKızlar dün bu testleri yaptım silik çizgi yoktu bugün sabah yine baktım kaset testte silik çizgi çıkmıl erken gebelik testinde yok acaba hamilelik var mı? Kuruma çizgisi olsa erken gebelik testinde de silik çizgi çıkmaz mıydı?
Gününüze göre değeriniz gayet iyi hatta yüksek . Ben adet günü 45 le öğrenmiştim. Önemli olan artışmerhaba kizlar adet gecikmem olmadi henuz 4 gun var kan verdm 86 cikti deger dusuk geldi bana sizce nasil
Öyle yazıyor ama biz kadınlar bir umut diyoruz be güzelim....Belirtilen süreden sonra çıkan çizgileri dikkate almayın yazar hep testlerin kullanma klavuzunda![]()
Merhaba canım kutunun içindeki reçete de ilk 30 dakikadan sonra çıkan sonucu dikkate almayınız diye uyarı yazıyor. Tekrar test yap istersen. Bence bu geçersiz.Kızlar dün bu testleri yaptım silik çizgi yoktu bugün sabah yine baktım kaset testte silik çizgi çıkmıl erken gebelik testinde yok acaba hamilelik var mı? Kuruma çizgisi olsa erken gebelik testinde de silik çizgi çıkmaz mıydı?