O ofcourse Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ekim 2011 8 0 86 Adana 1 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ofcourse #1 merhaba arkadaşlar 1 günde implant yapan diş polikinlikleri var. Nasıl oluyor bu herkes uzun sürer diyor?
merhaba arkadaşlar 1 günde implant yapan diş polikinlikleri var. Nasıl oluyor bu herkes uzun sürer diyor?
A aslicious Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2012 59 4 86 Bursa 8 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ofcourse #2 ofcourse .!.: merhaba arkadaşlar 1 günde implant yapan diş polikinlikleri var. Nasıl oluyor bu herkes uzun sürer diyor? Genişletmek için tıkla... süresini bilmiyorum canım ama ağız ve çene yapısına göre değişiyor diye izlemiştim bi programda. bi görünüp danışman gerek sanırım:)
ofcourse .!.: merhaba arkadaşlar 1 günde implant yapan diş polikinlikleri var. Nasıl oluyor bu herkes uzun sürer diyor? Genişletmek için tıkla... süresini bilmiyorum canım ama ağız ve çene yapısına göre değişiyor diye izlemiştim bi programda. bi görünüp danışman gerek sanırım:)
eyluldogan Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2013 1.919 405 198 35 22 Temmuz 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ofcourse #3 Çok zor bir günde implant olması. Deneme dişler takılıyor, onlara bakılıyor, uyumuna bakılıyor. annem yaptırdı ve baya uzun sürdü.
Çok zor bir günde implant olması. Deneme dişler takılıyor, onlara bakılıyor, uyumuna bakılıyor. annem yaptırdı ve baya uzun sürdü.