1 günlük izin bu kadar kafaya takılır mı? :(

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
832
268
103
34
Arkadaşlar merhaba benim cuma günü 3 ayrı hastanede randevum var ve o gün için izin almak istiyorum 1 günlük ama hani hadi işletme müdürü izin vermezse işte " işlerini bitir gel" derse diye düşünüyorum diş için filan gideceğim hani yıllık izin hakkım da var daha öncesinde de bu konuyla ilgili bir paylaşım da bulunmuştum yarın sabah izin isteyeceğim sizce 1 günlük izin verir mi? bu 3 hastaneye kesin gitmem gerekiyor önemli öyle söyleyim

Arkadaşlar merhaba benim cuma günü 3 ayrı hastanede randevum var ve o gün için izin almak istiyorum 1 günlük ama hani hadi işletme müdürü izin vermezse işte " işlerini bitir gel" derse diye düşünüyorum diş için filan gideceğim hani yıllık izin hakkım da var daha öncesinde de bu konuyla ilgili bir paylaşım da bulunmuştum yarın sabah izin isteyeceğim sizce 1 günlük izin verir mi? bu 3 hastaneye kesin gitmem gerekiyor önemli öyle söyleyim

Buradan müdürünüzün izin verip vermeyeceğiniz tahmin edemeyiz ama bu kadar kendinize dert etmemeniz konusunda tavsiye verebiliriz. Küçük şeylerden kendinizi yıpratmış olursunuz.

@storyteller haklısınız ama hani işte sizlerle paylaşmak istedim

sizi çok iyi anlıyorum. çünkü sizin kadar olmasa da ben de kafaya takıyorum küçük şeyleri. ama kendime rahat olma konusunda telkinler vermeye çalışıyorum. Bence hiç ertelemeden şimdi gidip sorun. Kararlı bir şekilde, hastane randevularınızı kaçırmamanız gerektiğini vurgulayın. Bu meseleyi de zihninizde kapatın böylece.

nerisona nerisona yok hani izin verir ama işte genel de hastane işi olunca hallet gel derler ya dediğiniz gibi mi yapsam
3 tane hastaneye gideceğim, çok yorulacgim,bir sürü işlem olacak üstümde deyin. Baktınız ısrar ediyor, yıllık iznimden düşün, hayatta sağlıktan önemli ne var deyin.
Kırılmayin ama bence bu konuda bir psikoloğa kesinlikle danismalisiniz. Kendinize güvenmemeniz için sebepler var ve belki siz Bunları bilmiyorsunuz.
Daha önceki konunuza istinaden yazıyorum

hallet gel derse 3tane hastaneye gidicem baska gun izin almak istemedigimden bir gunde hepsini halletmek istiyorum dersin ki verir zaten sorun cıkacagını sanmam

Wynonna Wynonna haklısınız yani ben de zaten o niyetle 3 ayrı hastaneden randevu aldım ki hani başka günler kontrol için filan doktor randevu verirse bir de ekstra bu işle uğraşmayım diye zaten bu şekilde açıklama yapıp izin isteyeceğim

dr. kontrolüne gideceğini söylemeyecekmisin?
özelde bu dr. muayenelerine de mi zorla izin veriyorlar?
açıkla güzelce.
bu kadar gaddar değildir heralde:))

3 ayrı hastane ise zaten yetişmez. İşini bitir gel dedikleri saat akşam 5 olur.
Bir mucize olsa ve öğlen bitse işler, o zaman öğleden sonra gidersiniz zaten. Neden işe dönmek sizi rahatsız ediyor? Nasılsa hastane için izin alıyorsunuz?

zeymuran0 zeymuran0 doktora gideceğimi tabiki söyleyeceğim sorun 3 hastaneye gideceğim ve yorucu olcak ister istemez onun için tüm gün izin almak istiyorum hani o açıdan izin alma şansım olur mu işte ne söylerdem tam izin verir diye fikirlerinizi almak istedim.

Senelerdir özel sektördeyim ama hiç böyle sorunlar yaşamadım. Ne gaddar patronlar var ya. Sen de o zaman o hastanelerden birinden rapor al, fax gönder

zeymuran0 zeymuran0 doktora gideceğimi tabiki söyleyeceğim sorun 3 hastaneye gideceğim ve yorucu olcak ister istemez onun için tüm gün izin almak istiyorum hani o açıdan izin alma şansım olur mu işte ne söylerdem tam izin verir diye fikirlerinizi almak istedim.
evt verecektir.
aynen böyle söyleyeceksin 3 farklı yerde kontorllerim var diye.

C CeYz yok işletme müdürümüz iyidir hani izin istediğimiz zaman verir anlayışlıdır ama ben işte o izni konuşupta alıncaya kadar kafama takarım da ondan bir nevi benim hüsnü kuruntuluğum :/

Back
X