Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o 1 hafta regl haftasıYasmin 1 hafta verilen arada korur mu? Koruyor mu kullanan var mı yada o bir haftada iliskiye giren?
zaten dogum kontrol haplari 21 gun kullanilir 7 gun birakilirBen kullandığım zaman sormuştum doktora, doktorda öyle şeymi olur bunlar günlük koruyor demişti, kullanmayı bıraktıktan sonra korumaya devam etseydi insanlar her gün icmezdi demişti, yani kullanmayi 1 gün bile bıraksan korumalığı azalıyor
Evet bir kaç gün sonra regl başlıyor regl döneminde zaten korunmaya ihtiyacımız yok, bende bilmiyordum doktora sordum doktor verdi bu cevabı banazaten dogum kontrol haplari 21 gun kullanilir 7 gun birakilir
sistemi böyle
yani tabii ki koruyor. zaten o tarihten birkac gun sonra regl basliyor
iste hap zaten 21 gunken icmedigin yedi gunde nasil korumaligi azalabilir? "oyle olsa insanlar hergun icmezdi" demissiniz ama kim her gun hap iciyor ki? birkac istisna vardir ben bilmemisimdir ona birsey diyemem zaten haplar her gun degil 21 gun icilir koruyuculugu da bütün aydirEvet bir kaç gün sonra regl başlıyor regl döneminde zaten korunmaya ihtiyacımız yok, bende bilmiyordum doktora sordum doktor verdi bu cevabı bana
Yani bencexe korumali obur turlu ne anlami variste hap zaten 21 gunken icmedigin yedi gunde nasil korumaligi azalabilir? "oyle olsa insanlar hergun icmezdi" demissiniz ama kim her gun hap iciyor ki? birkac istisna vardir ben bilmemisimdir ona birsey diyemem zaten haplar her gun degil 21 gun icilir koruyuculugu da bütün aydir
Benim eşim korkudan normalde istemiyor bu boşlukta düşünemiyorumiste hap zaten 21 gunken icmedigin yedi gunde nasil korumaligi azalabilir? "oyle olsa insanlar hergun icmezdi" demissiniz ama kim her gun hap iciyor ki? birkac istisna vardir ben bilmemisimdir ona birsey diyemem zaten haplar her gun degil 21 gun icilir koruyuculugu da bütün aydir
esin cok kati bir sekilde istemiyorsa kondom kullansin. çünkü hapin koruyuculugu asiri yuksek degil. bazen unutursun bazen saatini sasarsin bazen hastasindir icip kusarsin falan dunya hali hamile kalirsin.Benim eşim korkudan normalde istemiyor bu boşlukta düşünemiyorum
Butun olumsuzluklari saydinesin cok kati bir sekilde istemiyorsa kondom kullansin. çünkü hapin koruyuculugu asiri yuksek degil. bazen unutursun bazen saatini sasarsin bazen hastasindir icip kusarsin falan dunya hali hamile kalirsin.
sonra seni bile bile hamile kalmakla, hapi birakmis olmakla vs suçlayabilir
Kullanirken bir supriz yasadinjz miBen kullandığım zaman sormuştum doktora, doktorda öyle şeymi olur bunlar günlük koruyor demişti, kullanmayı bıraktıktan sonra korumaya devam etseydi insanlar her gün icmezdi demişti, yani kullanmayi 1 gün bile bıraksan korumalığı azalıyor
ama insanlik haliButun olumsuzluklari saydin![]()
Yaşamadım hergun aynı saatte içiyordum hiç anlamadım ama içmesemde olurmuşKullanirken bir supriz yasadinjz mi
Ya geçmiş olsunYaşamadım hergun aynı saatte içiyordum hiç anlamadım ama içmesemde olurmuşşuan içmiyorum ama eşim de sperm promlemi varmış tedavi oluyoruz
dün bunu yazdim bak bugun benzer sorunu yasayan bjri konu acmis. erkek kesinlikle istemiyor, kadin daha hevesli. simdi hamile kalmis "nasil soylesem, bilerek kaldin diye düşünecek" derdinde.esin cok kati bir sekilde istemiyorsa kondom kullansin. çünkü hapin koruyuculugu asiri yuksek degil. bazen unutursun bazen saatini sasarsin bazen hastasindir icip kusarsin falan dunya hali hamile kalirsin.
sonra seni bile bile hamile kalmakla, hapi birakmis olmakla vs suçlayabilir
Belli olmaz tamamen allahın takdiri.Yaşamadım hergun aynı saatte içiyordum hiç anlamadım ama içmesemde olurmuşşuan içmiyorum ama eşim de sperm promlemi varmış tedavi oluyoruz