1 hafta aradan sonra tekrar nasil emzirebilirim yardım

minigimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2015
414
394
53
Merhaba anneler,
Bebeğim 17 aylık. Dogdu dogali emziriyordum. Zaturre oldugumu ogrenince kullanacağım antibiyotik süte gececeginden dolayı doktor uyarisiyla aniden memeyi biraktirdim. 1 hafta sonra iyilestigimde oğlum memeyi almadi. Cok severdi ek gıda neredeyse almazdı devamli emerdi ve eglendirdik onunla emerken. Cok saskinim hic beklemiyordum bu sekilde ayrilmayi. Nasil tekrar emmeye baslatabilirim bi yöntemi var mi yardimci olur musunuz :,(

Merhaba anneler,
Bebeğim 17 aylık. Dogdu dogali emziriyordum. Zaturre oldugumu ogrenince kullanacağım antibiyotik süte gececeginden dolayı doktor uyarisiyla aniden memeyi biraktirdim. 1 hafta sonra iyilestigimde oğlum memeyi almadi. Cok severdi ek gıda neredeyse almazdı devamli emerdi ve eglendirdik onunla emerken. Cok saskinim hic beklemiyordum bu sekilde ayrilmayi. Nasil tekrar emmeye baslatabilirim bi yöntemi var mi yardimci olur musunuz :,(
Kendi nacizane fikrim bence artik geri dönüşü yoktur,cunku bebeğiniz kucuk degil..bir bucuk yasina kadar emmis ne guzel kendinizi uzmeyin birakmis olmasina sevinin ben suan memeden kesmek icin bin bir sekle giriyorum vallahi..18 aydan sonra felaket bi bagimlilik oldu cunku o neseli emmeler inanilmaz bunaltici olmaya basladi herkeste ayni mi bilemem ama..

Back