1 hafta boyunca müsli ile sağlıklı beslenelimmi :)

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.347
198
Sabah ve akşam müsli yiyerek zayiflayalim :)

1 nisan Başlangıç sabah: 52.9 kg

Son düzenleme:
Sabah
2 yk müsli ve süt
Öğle
5 adet mercimek köfte biraz marul.. 1.5 yk pekmez..1 yk bal...2 yk labne.. 4 çatal beyaz peynir..5 zeytin...1 domates..yarim dilim ekmek
Akşam
3 yk müsli ve süt

1 armut 4 sivri biber 1 yk müsli daha yedim

Canım bi şeyler yemek istedi elma yedim bende bugünü kapattım artik inşa

www.diyetevim.com/2014/10/kalca-ve-basen-eriten-musli-diyeti.html?m=1

Başlığa takılmayalim içeriğini çok beğendim oldukça sağlıklı ve lezettli görünüyor benimle birlikte yediklerimizi paylaşarak sağlıklı beslenmeyi öğrenelim ve bu sırada yağlardan kurtulalim :KK66:

1 nisan Başlangıç sabah: 52.9 kg
Çabuk kaldır lotuscuğum o linki, Efsa ceza aldı geçen gün bu yüzden eyvah görmezler inş..
Link yerine içeriğı kopyala canımcımm ..

52.6 olmuşum ama bugün uymayacağım memlekete gidiyorum baklavalar börekler yicem

yazmdan duramayacagim . kesinlikle saygi duyuyorum

ama sadece bunlari yiyerek kaslarinizi eritirsiniz kilo kaybi olur ama yagdan degil :( :( :(

yazmdan duramayacagim . kesinlikle saygi duyuyorum

ama sadece bunlari yiyerek kaslarinizi eritirsiniz kilo kaybi olur ama yagdan degil :KK43: :KK43: :KK43:

Yazdığınız için tesekkur ederim ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum kaçamak yapmadigim günler haricinde sağlıklı besleniyorum çünkü :)

Bugün 52.9 geldim bu kadar az gelmeme şaşırdım çünkü memlekette baklavaların böreklerin etlerin dibine vurdum ama çok güzel bir gün geçirdim ette ne kadar lezeetli ya bi daha etleri memleketten alicam eşimle ona karar verdik :)

52.3 geldim bugün dun aksam tatlı krizim tuttu pekmez ve beypazarı kurusu ve meyve yedim bolca na ..

Bugün sabah musli ve sut elma yedim
Öğlen 40 adet zeyti domates kasar peyniri krem peynirin büyükce ne helva 20 gram bal pekmez yedim karnım baya doydu çok şükür bu aralar surekli canım tatlı istiyor pekmez ve bal ve tarçınlı süte yüklendim bende

Aksamda 1 tabak yapacağım yemekten yerim aralarda da canım isterse ceviz kayısı veya meyve yiyorum günde 2 dilim ekmek yiyorum bazen 1 dilim bugün daha yemedim çünkü un aldım kepekli ekmeği kendim yapacağım inşallah :)

Sabah musli süt ve elma ceviz yedim öğle yemegimde ise bolcana çiğ köfte 7 tane sivri biber domates marul ayran ..yedim oldukça şiştim ama canım çekmişti :)

Back
X